Drømmer om

Planlægning af fødselsdag

Det er jo snart Maggies 1 års fødselsdag og det skal i den grad fejres – jubiii – elsker fest og farver 🙂 men vi har faktisk været lidt uenige om hvordan det skulle foregå.

IMG_6107

Jeg har en stor familie, som jeg rigtig gerne ville have med, alle sammen. Dog vil det være 30 ekstra personer. Drengene har ikke så stor en familie og de ville helst bare være de nærmeste. Jeg så faktisk gerne vi holdt en kæmpe fest ligesom til navngivningen.

Da vi begyndte at tælle de nærmeste vil vi blive 20 i alt, hvilket også er en del. De nærmeste er Maggies forældre, fætre, onkler og tante + alle bedsteforældrene.

Hvis min familie skulle med vil vi nok have blevet 50 stykker cirka + jeg ville også gerne gerne have veninder med.

Silas kom med det forslag at vi gjorde det til en tradition, at til Maggies fødselsdag er vi Maggies tætteste familie, som er 20. Så kan hun altid glæde sig til sin fødselsdag og vide hvem der kommer og det er hendes nærmeste. Det synes jeg egentlig også lød som en ret hyggelig tradition.

8 dage efter Maggies fødselsdag har jeg faktisk fødselsdag og den holder jeg så med min familie. Fremover når jeg holder min fødselsdag vil vi også holde Maggies, så resten af min familie for mulighed for at fejre hende. Så får hun på en måde 2 fødselsdage, men så skal hun ikke føle at hun skal dele sin dag med sin mor 🙂

Maggie har i år fødselsdag på en søndag, så vi vil holde morgenfødselsdag med dejlig morgenmad og kage.

Jeg har fået lov at gå all in på pynt osv, så nu vil jeg høre hvad og hvor kan man købe sjove, festlige ting til en børnefødselsdag?? Tænker det nok er nemmest på nettet, så må google mig frem 🙂

Burde man gå efter et tema??

Jeg tænker festhatte, pynt osv?? ala på billederne…det er da ikke til at stå for 🙂

 

2738-2534-thickbox_1024x1024 Lyserod_1_ars_fodselsdag_servietter_1024x1024

Pige_1_ars_fodselsdag_paptallerkener_1024x1024   First-Birthday-Girl-Party-Hat-product-image

Hvordan holdt i jeres børns første fødselsdag?? I må meget gerne dele hvordan i holdt den i kommentarfeltet 🙂

Og nu til det aller aller aller vigtigste – KAGEN!!! – Jeg er ret kageglad 😉

Jeg tænker en prinsessekage som denne: big-birthday-fondant-cake-362

Det er da ikke for meget vel??? 😉

Silas synes mere vi skulle finde en twinkle twinkle little star kage, da det er Maggies ynglingssang. Den er da også sød.

baby shower cake twinkle twinkle little star

 

Gad vide hvem der laver sådan nogle vilde kager?

 

Jeg tror jeg må bruge weekenden på at blive lidt klogere på det hele 🙂  Der er nok at tage fat på 🙂

Godnat for nu alle sammen 🙂

13 kommentarer

 • Ewe

  Jeg synes Silas valg af måde med de nærmeste familie medlemmer, (så kan resten komme en anden dag, til din fødselsdag) er en fin ide, samt hans valg af kage. ikke pga. hvilken det er, men mere størrelsen, Tænker det vil være usundt for MM og alle andre børn, at vende sig til kæmpe store fødselsdag og “bryllups” store kager, pga den effekt det kommer til at give senere i livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paarnannguaq

  Mintemafest eller ctiparty har begge fin udvalg 🙂

  Mht fødselsdag har vi kaffemik. Grønlandsk tradition. Lidt a la åben hus. Varme retter kolde retter og maaaasser af kager!
  Også inviterer man bare alle dem man kender til dagen… det starte ved 12 tiden også er der bare åbent hus og gæster kommer og går. Nogen holder til der ikke er mere, nogen holde til aftensmad 🙂 MASSER af gaver og glade gæster.

  Og det Gør man også når man fylder 1/2 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Hvor lyder det bare som den bedste og hyggeligste dag. Det tror jeg måske vi skal prøve næste år. Det lyder som den bedste dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Har 2 skønne børnebørn. 1 på 1 år og 1 på 3 år. Da de begge fyldte 1 år,har min Svigerdatter gjort det fast,at hun lavede en lille lagkage med 1 lys i kun til fødselsdagsbarnet Tøjet kommer af,og så kan fødselsdagsbarnet ellers gå i gang med og spise, snaske rundt i den lagkage. Vildt sjovt og se og opleve. Kræver nok en klud/bad efterfølgende. Vi voksne får så vores egen lagkage Prøv evt det.Vildt morsomt og se og giver nogle fantastiske billeder til fotobogen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Hehe det lyder vildt sjovt 🙂 Jeg vil også rigtig gerne give Maggie sin egen lagkage 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Hvis I skal have en stor fin kage med fondant så er der mange bud men et godt bud ville være T in the Park på Østerbrogade. De er så dygtige til alverdens kager 😉 god fornøjelse og stort tillykke med MM

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Prøv ballonservice, de kan nærmest alt i udsmykning med balloner og det ser fantastisk ud. I vores familie har vi tradition for, at når et barn fylder 1 år, får det sin EGEN lagkage med creme, flødeskum og syltetøj, og den må de spise som de vil ( med ske eller bare hænderne )Det kræver en sort plastik sæk på gulvet hvor barnet sidder, men de HAR EN FEST over det. De voksne kan så få en af de flotte kager

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Jeg havde også bestilt ballonservice til Maggies navngivningsfest. De er så dytige og vildt flotte kreationer 🙂 Overvejer også egen kage til Maggie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line K

  Vi holdte også min søns 1 års for allernærmeste familie og venner! De kom forbi til KAGE og senere aftensmad som var en nem løsning med smørrebrød fra slagteren!
  Synes de har noget rigtig flot pynt på magiskeminder.dk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Ja den side har jeg også set. Så flot en hjemmeside 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Prøv og kontakt Julie som ejer Whoopie på Nørrebro. Hun laver kage magi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Det vil jeg gøre. Det er meget sjovt men tror faktisk Silas og jeg har gået i skole med Julie der Whoopie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmer om