Min lørdag

Overraskelse til Maggie

Her til aften var Maggie i bad og jeg sad bare og betragtede hende på gulvet ved siden af karbadet. Hun legede og kyssede sin badeand, mens hun pludrede.  Tror hun nød bare at være lidt sig selv efter en dag i dagpleje og på besøg hos bedsteforældre. Mens jeg betragtede hende slog det mig, at hun bliver 1 år i næste uge. Det er jo helt vildt. Min lille baby bliver 1 år. Det er skørt at tænke på. Dette år er gået så hurtigt med både op og nedture. Nogengange har det været meget svært,  men sådan er det jo i de fleste familier. (Jeg er ved at lave et indlæg til bloggen om bagsiden af medaljen) Men heldigvis har der været flest glade stunder. Det er jo fuldstændig fantastisk og den mest vilde oplevelse nogensinde, at blive mor og være mor 🙂

Sad og betragtede hendes mimik og de ting hun gjorde. Hun er blevet så stor nu og hun kan så mange ting. Hun udtrykker sig hele tiden – det er så sjovt 🙂

IMG_7380

 

Der sker så mange forfærdelige ting i verden lige nu og det gør så ondt at se, hvor forfærdeligt så mange mennesker har det. Jeg kan slet ikke holde det ud og når jeg ser nyheder, får jeg tårer i øjnene. Jeg ville ønske jeg kunne hjælpe dem alle sammen. Jeg vil gøre alt. Jeg ved Silas allerede har tænkt på, hvordan man kunne lade nogle af flygtningene flytte ind, og dermed hjælpe dem med husly mad osv.

Midt i alt det uhyggelige der sker, modtog vi alligevel en pakke i går fra Hust & Claire. Et tøjmærke jeg faktisk er ret vild med til Maggie, da det er en lækker kvalitet og holder sig flot efter mange vaske.  Det var en fødselsdagsgave til Maggie fordi hun snart bliver 1 år. Der var en masse ynddigt tøj i pakken i fine farver, som kjoler, nattøj, sweatre, bukser, strømpebukser osv. Jeg er fuldstændig overvældet over den flotte gave og jeg hoppede rundt af glæde. Tænk tøj kan gøre sådan ved en, men jeg må indrømme, at jeg elsker at shoppe. Skammer mig lidt, når man tænker på hvor svært andre har det lige nu. Der var også en ekstra gave i, der er pakket ind. Den skal Maggie selv åbne på hendes fødselsdag. Så spændende og også bare at se hende åbne gaver for første gang. Det bliver sjovt 🙂

Jeg vil lige skynde mig at sige, at dette IKKE er et sponsoreret indlæg. De har overhovedet ikke bedt mig skrive om dem.

De havde skrevet det sødeste fødselsdagskort til Maggie og håbede bare vi ville blive glade for tøjet. Det kan jeg allerede nu sige vi bliver. Det er så fint og lækkert. Bliver helt rørt når nogen har Maggie i deres tanker 🙂 Det er så flot, at vi modtager så fin en gave.  Selvom det er en svær tid, så håber jeg det er ok, at blive glad over en så lækker gave 🙂

IMG_7376

 

Hvis andre har lyst til at opleve deres fine tøj, så kan man se deres hjemmeside her: Hust & Claire

Rigtig god aften og sov godt alle sammen når i når dertil 🙂

4 kommentarer

 • Hi! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new project in a community in the same niche.
  Your blog provided us beneficial information to work on. You have
  done a outstanding job!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Everything is very open with a very clear clarification of
  the challenges. It was really informative.
  Your website is useful. Many thanks for sharing!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw hvor bliver Maggie lækker! Jeg vil også have nogen der synes jeg er kær og vil sponsorere tøj . Ift at være glad når andre lider… Der vil altid være mennesker i forfærdelig nød, man kan støtte på de måder man nu har at gøre med. Men at selv skrue ned for sin glæde over andre ting giver ikke noget til nogen. Ingen profiterer af det. Så være glad for det du har, og vær ok med at føle, men prøv at ligge det fra dig igen når du har handlet eller vendt det i dit hovede. Hvor mange mennesker er nogensinde blevet reddet af at andre stoppede med at glædes over rare ting i deres liv? Nå så blev det skåret ud i pap. Go aften og tak for alle de fine skriblerier ❤️Kh Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Tak for de søde ord Tanja :)) Du er den bedste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lørdag