Man kan altså ikke have to fædre!!

Barnets første sygedag

Inden jeg overhovedet havde fået tøj på i morges havde Maggie skidt 3 gange. Hun havde tynd mave, hvilket hun også havde dagen før i dagplejen. Jeg talte med Maggies dagplejemor der mente det var bedst Maggie blev hjemme. Der er en anden dreng i dagplejen også, og han skulle ikke smittes. Maggie var også pylret og havde lidt koldsved og jeg kunne ikke sætte hende fra mig uden hun begyndte at græde.

Jeg troede aldrig jeg vil komme i den situation, at jeg vil tage en barnets første sygedag. Normalt er en af drengene hjemme, da de har skæve arbejdstider, og arbejder ikke hver dag. Men lige i dag havde begge drenge møder hele dagen og Silas havde Grease prøver hele eftermiddagen. Jeg ved, at hvis Maggie bliver syg, kan vi altid spørge hendes bedsteforældre om hjælp. Men i dag var hun ked af det og jeg kunne simpelt hen ikke lide at gå fra hende. Jeg ville gerne være der for hende, og trøste hende.

Efter morgenmad og den første lur hjalp Maggies humør lidt og hun blev gladere. Men hun har stadig skidt 6-8 gange i løbet af hele dagen og aften. Det gør at hun har en meget rød numse og er helt rødspættet i skridtet – åhh det er så synd for hende. Hader når hun har det skidt og det gør ondt på hende. Hun vil ikke have skiftet ble mere, for det gør ondt. Vi har noget godt creme vi smør hende med, men denne gang synes jeg ikke det hjælper så meget, som det plejer.
Maggie1

 

Håber hun har det bedre i morgen. Det er nok en mave bakterie.

I morgen er det tilbage på job, for Far Johannes er hjemme hele dagen og kan passe hende.

Det var dog virkelig dejligt med en hel dag med lille Maggie Mus 🙂 Det er lang tid siden jeg har prøvet det efter jeg er startet job. Synes jeg ser hende alt for lidt, for hun sover når jeg tager på job, og når jeg kommer hjem er der kun 3 timer til hun skal sove igen. Det er lidt hårdt…Men sådan er det jo for langt de fleste børnefamilier 🙂

6 kommentarer

 • è affatto un punto a favore delle teorie del complotto: infatti quella mancanza, presa da sola e slegata da tutto, non conferma e non smeeciste.Comunqun, anche fosse un punto a favore, sarebbe come se una squadra di calcio esultasse perdendo 1000 a 1 e l'unico gol fatto sia per altro un autogol.Poi ognuno la vede a modo suo, c'è anche chi, di fronte all'evidenza, toglie e/o taglia interi articoli dal proprio blog.Vedi tu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Louise, hvis du skal hjælpe din dejlige pige skal du rive et lagen i stykker – koge kludene og når de er kølet ned til kropstemperatur – så læg et stykke i bleen. Inotyol er en fin levertransalve men det gør for ondt på MM at få det vasket af! God bedring med hende. Undlad at give hende noget “surt” mad/frugt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Mange tak for godt råd. Vi brugte kludene og det hjalp 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Louise og Maggie My
  Skynd dig på apoteket og køb INOTYOL det er en vidunder creme som du finder ud af, du kan leve uden..
  Ikke smøres på men dyppet let der hvor der er rødme. Håber snart Maggie My er frisk igen
  God dag Charlotte ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nåååå lille Maggie My! Når nevøernes hsler er røde og sarte, har vi tørret dem med føntørreren (kølig luft) for ikke at røre for meget ved den sarte hud. Banan, mariekiks, godt kogt pasta og A38 med revet æble plejer at hjælpe på deres små maver – revne æbler indeholder kalium som de små let mister ved diarré. Rigtig god bedring med prinsessen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Årh stakkels Maggie My.. Rigtig god bedring til hende – og dejligt med en mor-datter dag selvom det var af en mindre god årsag. Jeg kan klart anbefale E-Vitamin creme mod rød numse. Den har været fantastisk for os de gange en af pigerne har haft maveonde og deraf rød numse.
  Hilsen Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man kan altså ikke have to fædre!!