Magasinet Vores Børn

Derfor skriver jeg mest om Silas

Nu har jeg fået et par henvendelser der spørger til, hvorfor Johannes næsten aldrig er nævnt på min blog. Dette vil jeg gerne komme med en lille forklaring på. Der er nemlig nogle gode grunde til det.

Den nye sæson hedder: Silas, Johannes & Louise, og handler, som titlen beskriver, om os alle sammen – lige meget. Den sidste sæson var om Silas og så fordi vi var en del af Silas liv, kom vi også lidt med i programmet. Denne gang handler det lige meget om os alle tre. Johannes er lige så meget med som Silas og jeg.

image image

Dog har Joannes også andre projekter kørende, samtidig med at vi lavede dette tv-program, som også kræver meget tid. Det ene er, at hans band skal være med i Melodi Grand Prix her den 13 februar. Det tager meget tid at øve til det, finde kostumer, trin, hvordan de skal stå på scenen, lys og lyd. Han er ofte væk og øver. Der har været en del presse events her på det sidste, som vi skulle deltage i pga. tv programmet snart bliver vist. Da Johannes øver til Melodi Grand Prix, kunne han ikke tage med, hvilket selvfølgelig var ærgerligt. Vi synes det er sjovt at lave, men det ville være endnu sjovere hvis Joe også var med. Men Joe skal jo passe sine jobs. Derfor er det meget Silas jeg har skrevet om på det sidste – helt naturligt, for vi har ikke set Joe så meget.

En anden ting er at Silas og jeg har været venner i 15 år. Silas er min bedste ven. Derfor er det helt naturligt, at jeg laver mange ting med Silas og også alene uden andre. Selvom vi er tre forældre, så prøver Silas og jeg stadig at bevare vores venskab fra før. Jeg kendte Silas lang tid før Johannes og det er Silas jeg altid har gået ud med, ud og spise med og i biografen med. Så det er ikke fordi vi holder Johannes udenfor, men Johannes ser også sine venner uden Silas og jeg. Det skal der være plads til. Silas er også bare min ven i det her, men det kunne lige så godt være mine veninder jeg hele tiden skrev om. Men det er klart jeg skriver om mine venner på bloggen og hvad vi laver, og ofte bliver det bare Silas jeg så skriver om 🙂

Men jeg ser Joe hver dag og vi hænger tit ud derhjemme, spiser sammen og ser tv. Og nogengange er vi også ude alle sammen, men det sker ikke så ofte, som når det bare er Silas og jeg 🙂

IMG_6853

Lige til sidst så har Silas og jeg også lovet Johannes ikke at nævne ham så meget på bloggen pga. arbejdsmæssige opgaver. Derfor kan jeg ikke skrive så meget om ham, fordi han selv ønsker det skal være sådan 🙂

Håber det giver mening 🙂

11 kommentarer

 • "I think the Counter-Jihad movement has been both a gateway and a gatekeeper. Their plan was to be gatekeepers, but it worked partly as a gateway to the Jewish prqo;em.&oubtlFrom their point of view setting up a site that acts as a gatekeeper to 90% of their visitors but a gateway to the other 10% is still a win while for us 10% is better than nothing so…oddly symbiotic.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Skov

  Vi husker vel alle hvordan det var i skolegården, når nogen var “bedste venner” og bevidst/ubevidst udelukkede andre i deres kreds. Som unge er det tilgiveligt, men som voksne bør vi arbejde på at “dele sol og vind lige”. Vi bør altid tænke på at behandle andre som vi selv vil behandles.Og det kommer ikke an på, hvorlænge man har kendt hinanden, det handler om empati. Vi har jo forladt “skolegården”. Jeg siger ikke, at I har det/gør som skrevet, men når I har oprettet en Blog eller Instagram indbyder I os alle/ hele Danmark til at kommentere ! Valget er dit/jeres. Jeg er i den grad en meget stor beundrer af jeres livsstil og jer som personer ( det jeg har set og læst), så mit ønske for jer er, at I husker på ALDRIG at foretrække den ene fremfor den anden. Jeg ønsker jer alt muligt kærligt og inspirende i jeres samvær og pas godt på alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Jeg er ikke helt sikker på at jeg forstår hvad du mener med denne kommentar, så du er velkommen til at uddybe den, hvis du vil.
   Men hvis du hentyder til at Silas og jeg holder Johannes udenfor, så er det langt fra tilfældet. Som jeg skrev i min tidligere kommentar til dig, så er vi meget sammen alle tre, jeg må bare ikke skrive om det for Johannes. Jeg foretrækker ikke den ene frem for den anden og holder ligeså meget af Joe, som af Silas. Jeg må bare ikke skrive om ham på grund af fremtidige arbejdsmæssige opgaver. Jeg ved godt at vi har åbnet vores liv for offentligheden via tv programmet, blog og instagram, men igen skal man huske på, at i ser langt fra alt, selvom vi prøver at vise meget, men det er kun en brøkdel af vores liv. Og selvfølgelig skal alle kunne kommentere – nogen gange er det måske bedre at spørge ind til noget, end at konkludere noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Skov

  Det er en meget fin Blog og I udstråler livsglæde og viser andre at det kan lade sig gøre at bryde de gamle traditioner.
  NU …. apropos Johannes. undrer mig lidt over, at I – Silas og du – ikke har et eneste foto af vinderen af Melodi Grand Prix, Johannes. Det fortjener han vel ?!! Pas på at du ikke kommer til at “fylde” for meget ind over Silas og Johannes ægteskab. Et er at I har barn sammen, men de er et par og du må søge en du kan leve som par med.Smukt så når I alle passer på hinanden og er sammen som venner. Alle !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Først og fremmest tak for de fine ord i starten at din kommentar. Det indlæg jeg lavede i går om Melodi Grand Prix, der tog jeg billeder af Johannes på scenen med resten af bandet. Som du netop har læst i det indlæg du kommenterer til, så har Johannes bedt Silas og jeg om ikke, at nævne ham så meget på bloggen eller andre steder pga. fremtidige arbejdsmæssige opgaver. Det respektere jeg og derfor skrev jeg netop det indlæg, og forklarede, at jeg ikke måtte skrive mere om Johannes, så fremover vil bloggen mest handle om Silas og jeg og hvad jeg ellers laver i mit liv. Det betyder dog ikke at det kun er Silas og jeg hele tiden, men vi laver ligeså meget alle 3.
   Jeg synes ikke man skal kommentere på noget man ikke er 100 % inden i. Bloggen og tv programmet er en brøkdel af mit liv. Hvem siger jeg ikke har eller har haft en kæreste der måske bare ikke ønsker at blive nævnt i offentligheden? – Det kunne sagtens tænkes! Jeg kan slet ikke se hvordan bloggen elle tv programmet viser at jeg fylder for meget i drengenes ægteskab? Tv programmet handler om os alle 3, derfor er vi sammen i scenerne, men igen, det er en lille brøkdel af vores liv. Jeg er sikker på Silas og Joe nok skal sige til hvis jeg “fylder for meget”, men det er ikke tilfældet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  selvom det overhovedet ikke kommer os andre ved hvem og hvorfor man skriver mere om en person i forhold til en anden, synes jeg det er det rigtige at skrive hvorfor i ikke skriver så meget om Joe, da folk hurtig kan få en forkert opfattelse… Havde dig selv på fornemmelsen at det var grunden joe sjældent blev nævnt. Har selv en mand der sjældent er på de sociale medier ( ikke for at samligne), men han bryder sig ikke om, at jeg nævner ham på fb mm… Og det skal man respektere. Glæder mig til jeres tv opfølgning☺️ For i er sådan en skøn familie, og dejligt at fornemme at i er som alle andre familier med både up and Down perioder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Louise.
  Dejligt at finde din blog også – har ikke set den tidligere, kun Silas!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linekiil

  Du skylder slet ikke nogen forklaring, MEN når det så er sagt, så synes jeg at det du skriver giver rigtig god mening! “Bare” fordi I har fået et barn sammen alle tre, betyder det ikke at Silas og dig skal lave om på jeres venskab og involvere Johannes i alt! Det er klart at i har et andet forhold fordi i har kendt hinanden så mange år! Men det er da skønt at I alle tre har et godt forhold til hinanden! I skal gøre hvad der fungerer for jer uden at skulle stå til regnskab for fremmede mennesker! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magasinet Vores Børn