Maggies fødselsdag :)

Hvorfor jeg valgte at få barn med to venner :)

Rigtig god søndag – håber i alle har haft en dejlig weekend 🙂

Jeg tænkte det kunne være sjovt at lave et indlæg om hvorfor jeg valgte at få et barn med Silas og Johannes og ikke en kæreste. Lidt hyggelig søndagslæsning 🙂

Jeg har været bedste venner med Silas siden 1.G i gymnasiet, så det er 14 år nu. Tænk det er så lang tid siden vi har gået i gymnasiet…vildt 🙂

1928315_19160395251_4186_n

Vi har altid talt om at vi en dag ville have et barn samme. Vi er meget ens og vi har de samme værdier og holdninger. Vi er meget familieorienteret og har det bedste forhold til egen samt hinandens familier. Vi har et tæt forhold og kan tale om alt. Vi kender hinanden bedre end vi kender os selv. Tiden passede bare aldrig helt og jeg havde da også tænkt, at det nok ikke kom til at ske, da jeg nok ville få et barn med en kæreste.

Jeg har faktisk aldrig været single særlig lang tid af gangen. Jeg har altid haft kæreste og har været i sådan semi lange forhold. Dog har alle fyrene sagt det samme: “Jaaa vi skal giftes og have børn, men ikke lige nu. I fremtiden – om nogle år”

Til sidst var jeg så træt af at høre den sætning, og da min sidste kæreste sagde det i sommeren 2013 og havde sagt det gennem hele vores forhold, blev vi enige om at slutte. Vi ville forskellige ting. Jeg var meget parat til at få et barn og det havde jeg været i mange år. Jeg var nu 31 år.

(Hvorfor er det så svært at finde ordentlig fyre, der vil det samme som en selv 🙂 Er træt af fyrer der lever i fremtiden og ikke tør springe ud i noget ;)) Selvfølgelig er børn en kæmpe beslutning, og man skal være 100 % sikker på man gør det rigtige.

Efteråret 2013 talte jeg med Silas og Johannes om, at jeg inderligt ønskede mig et barn og jeg vidste det også var deres ønske. Vi fandt ud af hvis det skulle være, så skulle det være nu og vi følte det var helt rigtig.

Jeg har aldrig set det som om jeg får barn med to homoseksuelle, og jeg hjælper dem med noget, der ellers ikke rigtig kunne lade sig gøre. Jeg ser det som jeg får et barn med to bedste venner, og det er noget jeg gør, for jeg ved de bliver de bedste fædre og vi har de samme værdier at give videre til et barn. Det bliver vores alles barn og jeg er ikke en rugemor.

Jeg beregnede min ægløsning og vi gjorde det så to dage før ægløsning, på selve dagen og to dage efter. Vi brugte hjemmeinseminationsmetoden, hvilket vil sige, de gjorde det begge i en kop (altså en af gangen) og jeg tog en sprøjte (kopper og sprøjter købt på Stork klinik) og sprøjtede det op i mig selv på drengenes badeværelsegulv. Meget romantisk, at ligge der blandt vasketøj, men kan huske jeg tog Silas trøje og brugte som hovedpude. Det var måske ikke lige sådan jeg havde tænkt, at jeg skulle blive gravid.

IMG_2293

Jeg har da altid haft en forestillig om at jeg skulle finde drømmemanden, og vi ville have et stort flot bryllup på et slot, og vi ville få 3 søde børn. Jeg er en håbløs romantiker. Sådan skulle det så ikke gå lige nu, but never say never 😉

Vi nåede ikke at planlægge så meget, eller tale så meget om vores hvordan tingene skulle forgå, eller hvordan vi skulle tackle det med at være tre forældre, inden jeg blev gravid. Det hele gik så hurtigt. Men vi følte at det var meningen det skulle ske og det var virkelig vores ønskebarn der var på vej. Det er også typisk os, at når vi beslutter os for noget så skal det være her og nu, uden at tænke over det. Sådan gør vi altid. Vi er ikke så gode til at planlægge.

Januar 2014 får jeg min menstruation, som normalt. Jeg skal til Thailand med 3 venner og besøge min veninde, der bor der. Jeg siger til drengene, at jeg har fået min menstruation, så jeg kan ikke være gravid, og vi må prøve igen når jeg kommer hjem.

IMG_2741

I Thailand, når jeg får massage gør mine bryster ondt at ligge på og de vokser faktisk ret meget. Jeg havde aldrig nogenside troet jeg var gravid, men alligevel taler jeg med mine venner om, at jeg nok hellere må købe en graviditetstest. Vi købte to om aften, og jeg går på badeværelset og tisser. Jeg når ikke en gang at få bukser på, før der er to streger. Jeg bliver helt underlig indvendig og løber ind til mine venner.

I skulle se os med brusanvisning frem og tilbage får at tjekke om det nu kan være rigtigt, at der skal være to streger når man er gravid. Til sidst konkludere vi, ret forvirret, at jeg er gravid. Jeg havde aldrig troet på det, da jeg jo fik min menstruation. Jeg ringer straks hjem til drengene, der vidst er i hver sin del af DK. De får begge et kæmpe chok, og der går lang tid før Johannes overhovedet siger noget i telefonen. Jeg tager en test til om morgen for at være sikker. Vi er alle jublende lykkelige og drengene begynder straks at planlægge alt, og finder hus til os.

IMG_2711

Der er stadig to uger til jeg skal hjem, så siger det også til mine forældre, hvis der skulle ske noget, så de ved hvad der foregår. Alle er så glade. Og vi nyder resten af ferien med en ekstra deltager 🙂 Det er dog lidt svært at være så langt væk fra drengene, når vi lige har fundet ud af det.

Vi havde aldrig nogensinde forestillet os, at det ville lykkedes så hurtigt og vi var også indstillet på at vi ville prøve i noget tid og ellers tage på Stork klinik, for at få hjælp.  Vi havde troet, at imens vi forsøgte at blive gravide skulle vi planlægge alt det praktiske med hvordan vi lige gør når vi er tre og vi ikke er kærester, bolig, det juridiske ved at være tre osv. Det nåede vi ikke, for jeg blev gravid med det samme, og så kom der et kæmpe husprojekt, hvor vores nye hus skulle gennemrenoveres.

Vi er så glade for at det gik hurtigt og min graviditet gik jo super nemt. Vi har også talt om, at vi kunne have planlagt nok så meget, og have så og så mange forventninger, men det er overhovedet ikke blevet som vi troede det vil blive. Vi har taget tingen hen af vejen og talt om problemerne når de er opstået.

I vores familie er kommunikation alt og det mest vigtige. Det er stadig noget vi øver os på 🙂

IMG_3180

P.S inden i nu stiller det samme spørgsmål alle sammen, så nej jeg har ingen kæreste nu, og ja jeg er i tænkeboks om jeg skal have et barn til med Silas og Johannes eller om jeg skal ud og finde manden i mit liv 😉

 

 

 

 

 

 

 

41 kommentarer

 • what I wanted to hear. And Obama didn't even mention Ro9#ey&n3m;s 47% comment. That's the mark of a stultified loser. However, Americans understand that you dumbocrats must play down last night's disaster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Hvis du nu skal ha et barn mere med Silas og Johannes vil i så finde ud af hvem der er far til maggi og sørge for den modsatte bliver far til den nye 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Hvordan vil det foregå med forældremyndighed og samvær, hvis Silas og Johannes en dag går fra hinanden? Jeg overvejer selv at få barn med et homoseksuelt par, men dette er netop en af tingene, som holder mig fra at gøre det, for hvis barnet skal deles mellem tre forælder, så ser man det jo kun meget sjældent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Mon ikke fædrene ville få én weekend hver om måneden?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Hvis Silas og Johannes går fra hinanden, skal Maggie jo deles mellem tre. Det er desværre det der kan ske, men som vi håber aldrig sker, for det vil gøre det ekstra svært. Der er kun to der kan have forældremyndigheden i dagens Danmark men man kan lave testamente for at sikre den tredje forældre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Maggie ligner Johannes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Ved i så ikke hvem af dem der er biologisk far? 🙂 eller har i fået testet det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Det i har sammen, ser ude fra, ud som noget af det mest fantastiske :smiley:
  Maggie My er en heldig lille pige – Hun må føle sig omgivet af en helt speciel og dyb kærlighed <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  Tak for din søde og dejlige beretning.
  I er alle dejlige og livsbekræftende personer – og jeg elsker at følge jer – og ikke mindst at følge dejlige Maggie My, jeres dejlige datter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ewe

  Synes helt afgjort at når i nu har skabt en perfekt fungerende regnbue familie, så fuldfør det ved at få de børn i ønsker jer sammen, kommer der en dag en kæreste som bliver en dejlig mand til dig, så bliver et evt. barn med ham en ekstra bonus og en halv søskende til Maggie m.fl. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Ja vi må se hvad fremtiden bringer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Løfqvist

  En rigtig solstråle historie ,man bliver så glad af at læse det ,jeg er så glad på jeres vegne ,i er en super lille familie ,held og lykke til jer super godt fortalt skønne Louise ,man smiler jo når man læser det .kram herfra til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tak for et super godt indlæg. Jeg synes det er så fantastisk med jeres familie.
  I er alle nogle fantastiske mennesker, og i har skabt den smukkeste pige sammen og jeg er sikker på at de børn du får med Silas og Johannes aldrig vil blive ofre for trælse skilsmisser og alt muligt andet familievrøvl, – det håber jeg selvfølgelig heller ikke at et barn med en kæreste nogensinde vil. Men lige præcis det at i er bedste venner der tænker ens og kender hinanden bedre end i kender jer selv er bare det bedste grundlag. Som kærester er alt jo lyserødt en tid og pludselig efter børn og alt mulig andet så er samhørigheden måske væk. Det sker ikke mellem venner. Så giv du Silas og Johannes endnu et skønt barn.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sasha

   Hun “giver” dem ikke et barn. Det er noget de får sammen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Præcis 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Tusind tak 🙂 Nu må vi se hvad fremtiden bringer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Det er så sødt, i ser så lykkelige ud. I fortjener alle at have det godt, men ved man enlig ikke hvem der er den rigtige far? Jeg ved godt de begge er far til hende, men ja undskyld jeg spørger. Jeg har bare tænkt meget over det?❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kære Louise, det var godt at I gjorde det.
  Har selv barn med min bedste ven. Det tog os lige nogle år at blive enige og man skal kende hinanden RIGTIG GODT (vi har nu kendt hinanden i 16½ år). Merle bliver 5 år i oktober – og går selvfølgelig til dans hos Lene og Lene 🙂
  Vi har selvfølgelig også hilst på Maggie flere gange.
  Dejligt med de unger. Lige meget hvordan og hvorledes de kommer til verden.
  Alt det bedste til jer fremover.
  KH
  Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så dejligt at følge jeres regnbue-familie. Tak fordi I er så åbne og ærlige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Skønt indlæg og skøn historie!
  Du skal da have et barn mere med Silas og Johannes. I virker som den perfekte familie;-) I er heldige at have hinanden og Maggie My er heldig at have jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Tusind tak 🙂 Nu må vi se hvad fremtiden bringer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sindie Jensen

  Aww.. Surely brings back memories

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Synes i alle er fantastiske. Især Maggie. Synes det er så hyggeligt og følge med i jeres hverdag. Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Søskende med kort tid imellem er en gave for hinanden i fremtiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Dejligt indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vælg en mere med Silas og Johannes 🙂 – så kan du få en tredje med en kæreste en gang. Man ved aldrig hvad livet vil byde i fremtiden. Måske der kommer en mand vil have barn, måske kommer der en mand som selv har to, måske kommer der en mand som ikke kan få børn – børn med Silas og Johannes vil du aldrig fortryde. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Holst

  Skønt indlæg❤️
  Og tak for I traf den beslutning.
  Maggie My er det smukkeste og skønneste resultat af jeres kærlighed til hinanden og den allerstørste gave❤️
  Tak❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene

   Synes du skulle få barn nr. med Silas og Johannes. Det er vil også gavne maggi my på sigt, at hun har en biologisk søskende. Frem for at have børn med 3 forskellige med, er det bedre med de samme mænd…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Nu må vi se hvad fremtiden bringer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Tusind tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maggies fødselsdag :)