Ugen der bare forsvandt

Home alone :)

IMG_7808

En uge er gået og det er endelig weekend – jubii 🙂

Det har været en lidt hård uge på hjemmefronten. Maggie har været godt forkølet, med lidt små feber. Hun har været helt stoppet og har derfor ikke kunne sove igennem. Hun har været vågen mange gange  i løbet af aften og natten, grædende. Det er så hårdt når ens barn har det dårligt og er ked af det. Jeg ville ønske jeg kunne tage alt sygdom på mig, så hun bare er rask resten af sit liv.

Men vi må nok forberede os på den evige forkølelse så længe hun går i vuggestue og børnehave. Det er som om der lige kommer en ordentlig omgang forkølelse en gang om måneden hvor aftner og nætter bliver hårde at komme igennem, fordi hun ikke kan ligge ned og sove.

Hun har det dog meget bedre nu og er næsten rask – kun lidt forkølet og lidt hoste. Så nætterne går godt igen og vi er næsten tilbage til at sove de sædvanlige 12 timer.

I går havde jeg middag med mit job og mine forældre hentede Maggie fra vuggestue og puttede hende hos dem i hendes weekendseng. Jeg tror i går var første gang i denne uge hun sov ordenligt og det var en kæmpe lettelse. Jeg kom hjem til mine forældre efter middagen og Maggie og jeg sov hos mine forældre. De bor 5 min fra mit job, så i dag var det dejligt lige at kunne sove lidt længe, hygge med Maggie og så smutte på job, mens mine forældre kørte Maggie i vuggestue.

IMG_7806

I denne weekend rejser Silas og Joe til Tyrkiet og Maggie og jeg skal være alene hjemme i en uge…uhhh det har vi ikke prøvet før 🙂 Drengene skal til Tyrkiet for at se på deres lejlighed. Jeg er så spændt på hvor langt de er nået dernede. Jeg glæder mig så meget til familieferier i Alanya.

Maggie og jeg skal rigtig tøsehygge i denne uge men jeg får lidt hjælp på sidelinjen af bedsteforældrene der henter i vuggestue, så hun ikke har så lange dage. Vi er så heldige at bedsteforældrene kan hjælpe så meget og Maggie nyder at være sammen med dem. Når hun ser dem, kan hun slet ikke være i sin krop af bar glæde. Det hele går på hende 🙂

Hvis jeg skulle hente fra vuggestue vil jeg ikke kunne være der før 16.30 – 17. Jeg er stor fan af korte dage i institution. Fra nu af skal hun være i vuggestue, børnehave, skole og så på arbejdsmarkedet. Hun skal være så mange timer i institution resten af sit liv. så jeg elsker at vi får så meget hjælp fra bedsteforældre, der kan hjælpe med hun kun har korte dage.  Hun kommer cirka 08.30 – 09. og bliver hentet mellem 14 og 15. Hun sover cirka 2 timer lur derhenne. Hvis hun er småsyg så bliver det 3-4 timers lur. Jeg ved godt hvor priviligeret vi er og jeg er dybt taknemmelig over hvor meget hjælp vi får af bedsteforældrene. Det er så dejligt og gør at drengene sagtens kan tage jobs rundt omkring i Danmark og på alle tider af døgnet, og Maggie har stadig en stabil og tryg base 🙂

Farmor og farfar fra Jylland er på besøg og lige nu hygger Kate og jeg med Vild med Dans…det er så hyggeligt og selvom Silas desværre ikke er med så elsker jeg programmet og nyder kjolerne og dansene 🙂 Jeg gad faktisk godt være med, men kun hvis jeg måtte danse med Silas. Det kunne være så sjovt at se hvor langt vi kunne nå 🙂 Om han kunne få mig i finalen…haha en lille pige drøm 🙂 Men det kommer nok aldrig til at ske 🙂

IMG_2156

7 kommentarer

 • WOW just what I was searching for. Came here by searching for interior

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Du er en super mor af kaliber.. Glæder mig til at følge jer igen i det nye år.

  Hvem vil ikke have en sving om med Silas, du er bestemt ikke ene om den pige-drøm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Tusind tak for de søde ord 🙂 Jaa Silas er så dygtig en danser, det kunne være fedt at lære det ordentligt af ham 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Hansen

  Håber du får en dejlig uge

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Tusind tak og i lige måde med den næste uge vi går ind i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Den pige drøm er du ikk ene om 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Hehe nej det tænkte jeg nok 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der bare forsvandt