Så er julen overstået

Året der gik – 2015

IMG_8323

Året 2015 har nok været det hårdeste år i mit liv. Jeg mistede det der betød allermest for mig flere gange i løbet af året. Det næsten sluttede før det startede. Det er så hårdt at miste noget man har aller mest kært og jeg får stadig tårer i øjnene over at tænke på det. Dog vil de forevigt have en plads i mit hjerte. 2015 har været en rutschebane af følelser – det har taget hårdt på mig.

1924205_96910020251_3839_n

Det er utroligt hvor meget livet kan blive vendt op og ned på et år og hvor meget der kan nå at ske af gode og dårlige ting.

Men det har også været et år hvor jeg har lært en hel del om mig selv. Jeg har fundet ud af hvem jeg er og hvad jeg vil. Jeg har fundet nye drømme, som jeg har tænkt mig at forfølge. Jeg har fundet ud af hvordan jeg vil leve mit liv og hvilke personer det skal indeholde. Jeg har lært af at miste.

2015 har sat mit og drengenes venskab og forhold på prøve og det har været hårdt. Vi har alle lært os selv og hinanden at kende på en ny måde. Og jeg synes vi er kommet stærkere ud af det end vi nogensinde kunne håbe på. Vi har det bedre nu end nogensinde og dette er kun fordi vi kæmpede. Vi kender hinanden meget bedre og ved hvor vi står og vi er der altid 100 % for hinanden.

IMG_8331

2015 har også været et dejligt år hvor vi som familie er blevet stærkere og Maggie har udviklet sig så meget. Hun er ved at blive en lille pige og på vej ud af baby stadiet. Jeg er så taknemmelig for, at hun har valgt os som familie og jeg kan ikke vente med at følge hendes liv og hvilket valg hun træffer. Vi ville give hende al den kærlighed og tryghed hun kan rumme og guide hende bedst muligt. Næste stadie bliver hun kan tale. Det bliver så sjovt. Jeg elsker vores lille Maggie mus så højt.

IMG_8212

2016 kan kun blive et bedre år og jeg kan slet ikke vente og se hvad der kommer til at ske og hvad året har at tilbyde 🙂 Hvad der kommer til at ske i 2016 må tiden vise, men jeg er spændt og klar 🙂

Tak til min elskede familie og venner for den bedste støtte og kærlighed.

IMG_8130

Jeg vil nu nyde det sidste af 2015 med mine bedste venner. Vi skal til middag og show på Wallmanns med 1000 andre mennesker og vi selv er en stor venneflok. Det bliver da en fest der vil noget. Jeg skal have lagt professionel make up og sat hår, så jeg forlader 2015 med maner. Jeg vil danse natten lang og bare feste og ikke tænke på bekymringer – kun være til stede med mine bedste venner.

IMG_8321

Chancen for at møde nye dejlige mennesker er der og jeg vil nu lægge 2015 bag mig med alt hvad der skete og se frem mod 2016 til et nyt og spændende år.

Rigtig godt nytår alle sammen 🙂

Vi ses på bloggen i det nye år <3

4 kommentarer

 • Dejligt ærligt indlæg. Godt nytår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Det er en stor fornøjelse at læse om dit liv med Maggie My. Dejlig ærligt, både om glæder og bekymringer, som ingen jo undgår.
  Du har heldigvis en fantastisk familie og skønne venner, der er der for dig.
  Godt nytår, jeg ønsker dig alt det bedste i det nye år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Tusind tak og rigtig godt nytår 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er julen overstået