Juledagene

Så er julen overstået

Så er julen overstået og det var tilbage på job i dag. Pyha det er godt nok lidt hårdt at starte op igen efter nogle dejlige juledage. Men det er heldigvis kun tre dage. Så har jeg fire dage fri igen, bliver så dejligt 🙂

IMG_8300

Jeg har virkelig nydt nogle dejlige juledage med familien og jeg har speciel nydt at have Maggie fuldtid selvfølgelig sammen med drengene. Men drengene var så søde at lade mig have Maggie den 24, 25, 26 og 27. Selvfølgelig var vi sammen juleaften og til Silas mors julefrokost og mine forældres julefrokost. Men jeg havde ansvaret og hun sov hos mig. De vidste jeg skulle på job igen mellem jul og nytår og der har de fri, så de lod mig have juledagene og så havde de Maggie igen fra i dag til onsdag. Det var så dejligt bare at nyde Maggie på fuld skrue i hele dage 🙂

IMG_8299

IMG_8283

I går havde jeg den dejligste dag med Maggie. Vi havde været ude både første og anden juledag, så Maggie især trængte til en hjemmedag. Vi legede med hendes julegaver. Hun havde fået noget Lego Dublo, som er et kæmpe hit. Vi byggede en bondegård og et hus. Det var så hyggeligt. Maggie ved godt hvordan man skiller klodserne ad og hun kan næsten sætte dem sammen igen, med lidt hjælp 🙂 Hun er så klog…hehe 🙂

IMG_8251 IMG_8250

Om eftermiddagen tog vi et smut på Pejsegården og sagde tillykke til de nye ejere. De er så søde og Silas kender den ene som også har danset i Vild Med Dans. Pejsegården ligger nærmest i vores baghave, så det er dejligt, at der er kommet nye ejere, der vil sætte liv i stedet igen, men i den gamle ånd. Det bliver ny-renoveret og kommer til at stå flot og der vil igen komme en masse dans på stedet 🙂 Det kunne ikke være bedre 🙂

Derefter kørte jeg drengene til den sidste julefrokost og så handlede Maggie og jeg ind i Føtex. Jeg satte Maggie i en indkøbsvogn og det gik op for mig at jeg aldrig har haft Maggie i en indkøbsvogn før. (Måske drengene har) Når jeg handler ind med Maggie er hun i sin barnevogn eller klapvogn. Men denne gang kom vi i bil og tog en vogn. Maggie synes det var så sjovt og jeg kørte ræs med hende på p-pladsen, og hun grinede højt 🙂

IMG_8291

Det er helt vildt, at der snart er gået et år og det er helt vildt hvor hurtigt det går med Maggie og hendes udvikling 🙂 Tiden går alt for stærkt – ville ikke have Maggie vokser så hurtigt 😉 Hun må gerne være baby lidt endnu 😉

IMG_8286

10 kommentarer

 • Sikke dejlige billeder; lyder som en skøn jul 🙂

  – Anne http://www.venterpaavin.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Louise

  Skøn blog du har dig. Jeg har et spørgsmål ang. jeres regnbuefamilie, hvordan har i løst forholdene med forældremyndighed, folkeregisteradresse og børnepenge?

  Det er helt ok hvis du mener det er for privat til at du vil svare på det.

  Mvh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Hej Louise

   Vi bor sammen i et hus, hvor drengene har de to nederste etager og jeg har de to øverste, så vi har hver vores lejlighed. Vi har fået lavet et testamente hos en advokat, hvor i der beskrives at vi alle 3 har forældremyndighed. Børnepenge går ind på en fælles konto, der går til Maggies vuggestue og ting til hende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  Tak for dejlige billeder -af en dejlig lille pige-

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Det lyder som en rigtig dejlig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Fint foto af dig og Maggie, og IIIIH hvor er hendes ansigt forandret på få måneder. Egentlig fantastisk hun kan gå selvstændigt efter bare et år. Godt nytår til dig og Maggie.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juledagene