Glæder mig til i aften :)

Fifty Shades Vs. Smukke Smykker

Fifty_Shades_of_Gre_661486a

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er fuldstændig skudt i Fity Shades bøgerne. Har læst dem alle og elskede dem vildt. Jeg var ret forelsket i Christian. Min egen Christian Grey i bogen, ikke filmen så meget, selvom den også var god 🙂

Men Fifty Shades er for længst overstået og mens vi venter spændt på den næste film i serien, kan bøgerne også bruges til andre ting 😉

Maggie har i den sidste uge været godt forkølet, feber og har haft slim i halsen. Det startede sidste weekend og hun var hjemme fra vuggestue mandag og tirsdag. Hun sov kun korte lurer og vågnede grædende op. Det gør så ondt, når Maggie er syg og jeg kan se, at hun har det dårligt. Ville ønske jeg kunne tage sygdommen i stedet for hende.

Vi fik det råd, at hæve sengen lidt, for når babyer ligger ned bliver deres slimveje (ved ikke om det hedder det) hurtigt stoppet, for de er korte på babyer. Under Maggies seng oppe hos mig ligger nu Fifty Shades bøgerne, og i barnevognen under madrassen ligger Susses Wold selvbiografi 🙂 Hold op det var det bedste råd. Hun sover meget bedre om natten og hun sover lange lurer nu. Hun vågner glad op og ikke grædende. Kæmpe kæmpe lettelse, for der er ikke noget bedre end en udsovet baby 🙂

IMG_7602

Maggie har det bedre nu, men hoster stadig lidt og lidt snot tilbage. Tror det er den evige snue når de går i vuggestue 🙂 Det må vi vidst bare lære at leve med.

IMG_7597

Efter en lidt kedelig sygdomsuge endte i går med, at jeg var med min mor til 10 års jubilæum hos JEWLSCPH, som ejes af skønne og dygtige Mai Manniche. Det var så lækkert et event og vi blev rigtig forkælet med lækre drinks og cupcakes. Søde Claudia Rex var også med og det var dejligt lige at få catchet op igen 🙂 Mai laver de flotteste smykker og jeg er selv så heldig, at eje en ring fra hendes kollektion, som jeg fik i barselsgave af Silas og Johannes. Kæmpe tillykke til Mai med jubilæet. Det er så sejt gået.

Se hendes flotte smykker her

Tjek lige den flotte isskulptur ud – Sådan en gad jeg så godt have til min næste store fest – Hvornår det så end bliver 🙂

IMG_7709

 

2 kommentarer

  • Great post! My favourite cocktail barman is a guy called Dick Bradsell who has worked in a lot of well known London essstliahmenbt. Dick used to come home with us and have impromptu parties, he’d make the most delicious cocktails from bits and bobs he founding lurking in our cupboards. Thanks so much for your brilliant comments yesterday, I love your style! xx

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine Straarup

    Hej
    jeg har 2 børn. mine børn er også tit forkølet i vinter halv året,men efter jeg er begyndt at bruge bio-strath (naturmiddel) så er de næsten aldrig syge og forkølet. det styrker deres immunforsvaret. kan købes i Matas. 15 dråber 3 gange dagligt,man kan også give alle dråberne på engang 45 dråber gør jeg og så om morgen så er det givet. lige et lille råd

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glæder mig til i aften :)