December travlhed

Rigtig glædelig jul

IMG_8216

Hold nu op vi havde en dejlig aften i går. Det hele gik så godt og som planlagt.

Dog forstår jeg ikke, at vi startede to timer før end vi plejer, og alligevel sluttede vi først sent om aften og kom i seng lidt over to.

Vi startede kl. 16 med at danse om juletræet og Maggie kunne åbne sine gaver. Hun er begyndt at forstå det lidt, det der med gaver og kan godt lide at river papiret af. Dog gider hun ikke gaven så længe. Hun blev meget glad for en enhjørning hun fik og krammede den straks.

IMG_8243

Derefter fik Maggie lidt mad og vi satte os til bord og fik lakse-tartar, som Maggie også elsker. Hun fik også lidt frikadelle og her har hun munden fuld. Hver gang jeg ville tage et billede proppede hun munden…haha

IMG_8237

Jeg lagde Maggie i seng lidt i syv og hun sov som en sten med det samme. Hun var træt efter to dage i Jylland med fuld fart på og så hjem til huset fuld af gæster. Hun sov til tyve over otte i morges.

Da Maggie sov spiste vi traditionel julemad og åbnede gaver og hyggede. Maden var fordelt ud blandt vores forældre og så lavede vi selv rødkål, brune og hvide kartofler og ris a la mande. Det var så smart, at maden var fordelt mellem os, for jeg tror ikke vi ville være så gode til at lave kødet 🙂 Det hele smagte så godt. Det var fantastisk og det var så dejligt vores forældre hjalp os. Der var drinks og masser af slik og choklade til sidst, hvor vi nød gaverne. Silas har en tradition, hvor man deler alle gaverne ud først. Derefter åbner en af gangen en gave, mens alle ser på. Det er ret hyggeligt, dog blev jeg lidt stresset, da alle gaver skulle fordeles for der var så mange gaver, så dem der sad i sofaen var lidt begravet af gaver. Det tager også ret lang tid når det er en af gangen der må åbne en gave, men jeg kan godt se det er sjovt at se hvad hinanden får.

IMG_8223

IMG_8236

Det var bare en super dejlig aften med hele familien

xoxo

3 kommentarer

 • Ea

  Glædelig til din Louise og din dejlige familie. Hvor er hun bare dejlig og flot julekjole
  Kh Ea

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Tusind tak og rigtig godt nytår 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille

  Glædelig jul. Sådan gør vi også i vores familie. Vi mødes ved 14.30 drikke kaffe. Danser om juletræet ved 16.30 tiden og børnene pakker gaver op inden vi spiser. Så kan vi nyde made i ro og fred. Dette har vi gjort i 10 år. De er 11 og 9 nu.
  Som min mor siger det er jo børnenes fest så hvorfor trække den til sent med gaver. Så nyder man også alt den dejlige mad og vin.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

December travlhed