Hygge lørdag :)

Mit liv er gået i stå :)

Hahaha det lyder så voldsomt, når jeg skriver mit liv er gået i stå, men så fangede jeg jeres opmærksomhed…hehe :). Det er jo ikke helt gået i stå, bare lige på et lille punkt.

IMG_6040

I dag sms´ede jeg frem og tilbage med min veninde om fyre. Hun dater en fyr og lige nu ses de bare, hygger og lære hinanden at kende. Der er ikke nogen title på dem, men det gør heller ikke noget. Ingen stress – de tager det stille og roligt. Det lyder så hyggeligt at ses med en fyr, gå i biografen, ud og spise osv. Bare at have en at flirte med, der skriver søde ting og til at ses med og dele livet med – blive lidt bekræftet igen, kunne da vare rart 🙂

Som i alle ved så er jeg single og min veninde skrev straks, at jeg skulle gå på Tinder. Jeg skrev: “hmm – det kunne være jeg skulle prøve det, men jeg tror ikke jeg tør”. Jeg tænkte over det bagefter. Jeg kom frem til at jeg ikke orker det og hvad sker der lige for det…haha 🙂

IMG_7509

Jeg er 33 år og sådan set lidt “ung” endnu. Jeg har alletiders mulighed for at komme ud og nyde livet , især nu når jeg “deler” Maggie med Silas og Johannes og har nogle friaftner. Men jeg ved ikke –  jeg orker ikke rigtig det der med, at skulle fortælle om mig selv og om min lidt anerledes historie. Jeg orker ikke at fortælle en gang til hvordan vores liv er og ligesom fortælle alt om hvorfor og hvordan osv. Det tager så lang tid. Jeg orker ikke at skulle lære en fyr at kende – gud hvor lyder jeg kedelig, nu når det burde være den spændende del i det med at date 🙂

Jeg gad bare godt, at jeg har været sammen med min drømmemand i 10 år nu og vi har et dejligt trygt og sjovt forhold 🙂 Men i og med drømmemanden ikke er i mit liv nu, så må jeg nok tage mig sammen og komme ud over stepperne. Men hvor finder man lige drømmemanden?? Der er ingen på min arbejdsplads. Vi er flest piger og de fyre der er, er gamle og gift…haha det bliver de nok glade for at læse 🙂 Jeg var i byen med min veninde i lørdags og der var alle fyre også i forhold og havde børn. Gad vide om vi bare kom det forkerte sted. Men skal man virkelig på nettet for at finde sin drømmemand??…hmm ved det ikke 🙂 Men jeg gætter på, at han heller ikke bare kommer dumpende ned fra himlen og lander i min sofa…det kunne da ellers være nemt 🙂 Jeg må finde på noget…

Her er lidt hyggebilleder af Maggie fra en dejlig rolig hygge søndag i Brønshøj 🙂 Maggie har bare været så glad i dag 🙂

IMG_7837

IMG_7833

IMG_7834

IMG_7836

IMG_7835

IMG_7832

Maggie elsker Disney Junior og bliver helt vild når det er Mickey Mouse Club. Hun danser rundt og vil helt tæt på for at se. Jeg tager hende altid tilbage igen, så hun ikke står så tæt på fjernsynet 🙂 Bertha (kaninen) er med alle vegne 🙂

God søndag aften 🙂

 

24 kommentarer

 • « L’auteur de ce post est ir&vmible…anbsp;»Ã‰sidemcent ! que Cléopâtre fût reine ne changeait rien, elle restait une conquête romaine, donc une esclave de César, ou sa prostituée — de là le “regina meretrix” de Pline.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt anbefale Tinder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sue

  Haha….

  Altså …. nu har jeg aldrig været typen der gik på barer… men da jeg forlod min kæreste i 2009 efter et 20 årigt langt forhold, gik jeg med vennerne på bar og mødte ham jeg er gift med og har 2 børn med idag

  Så op på hesten…

  Kh Sue

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille E

  Når du svaret på hvor man finder manden kunne du så lave et indlæg omkring det 😉
  Her er jeg : 32 år, har en dreng på snart 8 år, alle veninderne er gift og jeg aner ikke hvor jeg finder manden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej louise.. Jeg er i et forhold med en kæreste der ikke ønsker børn, så vi er måske på ved mod enden det er dog svært når der er så meget kærlighed til hinanden. Jeg overvejer at vælge at få børn med min bedste ven. Jeg har så mange bekymringer omkring at vælge et barn og så en kæreste bagefter i stedet for at vente på den rette.. Dog bliver jeg så inspireret af din historie.. Tænkte på om du kunne sætte nogle ord på dine bekymringer omkring at få barn med to venner og bagefter skulle finde “manden” til dig selv. Nu er barnet der, men tænker om du som jeg var nervøs for at kaste dig ud i det? Jeg føler mig ret alene omkring min situation, og syntes det er utrolig svært at tage den “rigtige” beslutning

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Hej Ditte. Jeg vil prøve at svare så godt jeg kan, men det er så super vigtigt, at du mærker efter indeni og kun gør hvad der føles aller mest rigtigt for dig selv. Du skal kun tænke på dig selv i denne her situation. Jeg plejer at sige man skal følge sit hjerte. Der kan man mærke det rigtige. Jeg har faktisk prøvet to gange at slå op med en kæreste der ikke ville det samme som mig. Den første var ham jeg var sammen med lige inden jeg blev gravid med Maggie. Vi slog op som venner, da forholdet alligevel var dødt. Vi var meget mere venner end kærester og er stadig gode venner. Den anden var der stadig meget kærlighed imellem os, men vi ville bare ikke det samme på det tidspunkt. Det gør stadig ondt og jeg tænker stadig om det var det rigtige der skete. Derfor vær 1000 % sikker på, at det er et barn du ville have og ikke kærligheden. Det at du vælger at få et barn med en ven, gør at du sætter dit liv lidt på standby og dermed også kærligheden. Jeg er ikke i tvivl om at kærligheden nok skal komme selvom man har barn med sin ven/venner. Der er mange mænd derude der er rock´n´roll nok til at klare, at man har barn med en ven. Jeg havde en kæreste (blev også vist i tv-programmet) under min graviditet og lidt efter og har også haft en kæreste siden. Jeg er single nu men ikke fordi jeg har barn med to venner. Mine kærester har været så gode til vores situation og haft et godt forhold til drengene også. Selvfølgelig er der nogen mænd der vil synes det er mærkeligt, men langt de fleste jeg har mødt synes det er cool. Det gode ved at have barn med en ven er også, at der ikke er følelser i klemme, som der vil være hvis det er et kærestepar der går fra hinanden og den ene finder en ny. Der er så mange skilsmisse par i dag, så mænd er vant til at det er svært at finde en pige uden børn. Det bliver mere og mere almindeligt med bonus børn.
   Det du dog også skal gøre op med dig selv er, om du kan dele et barn. Det er mega svært og hårdt især i starte. Det giver noget frihed men også meget savn. Derfor elsker jeg at bo med drengene, for så kan jeg næsten altid se Maggie når de er hjemme. Men det er så vigtigt at finde ud af om man kan undvære sit barn i perioder. Det er mere vigtigt end det med manden. Kærligheden skal nok komme. Håber det kan hjælpe dig lidt. Held og lykke med det hele. Skriv endelig hvis du har flere spørgsmål. Vil meget gerne hjælpe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erika Boel

  Hej Louise
  Årh kan godt huske hvordan det var! Det egentligt ret frustrende ikke at finde drømme fyren. Men du må ikke lede desperat, for der finder du ham aldrig.
  Da jeg stoppede med at lede, gik der 1 uge også kom han til mig! VI har været sammen i 3 år nu!
  Så han skal absolut nok komme !.
  Og når han kommer, så orker du at fortælle ham din historie og din situation, fordi det er den rigtige ✌
  Vh. Erika ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Jeg tror du har helt ret 🙂 Når man mindst venter det, så sker det 🙂 Glæder mig men er ikke desperat 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Åååhhh. I knoow!! Hvor er alle de SØDE mænd henne?? Ingen ved det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Hahaha ja de er lidt svære at finde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Louise. Jeg mødte min nuværende kæreste på dating.dk. Vi har været sammen i 4 år nu og haren skøn datter. Jeg var selv skeptisk da jeg var blevet skilt efter et 14 års langt forhold/ægteskab og havde 2 børn. Jeg valgte at give det et forsøg da jeg ellers ikke vidste hvor jeg skulle møde en ny da jeg jo havde børn og ikke gik i byen. Giv det et forsøg du vælger selv hvem du vil mødes og snakke med. Og så finder man ud af hvilke typer man ihvertfald ikke har lyst til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Tillykke med kærligheden – sikke en dejlig historie. Tror jeg vil give internettet et forsøg, og som du skriver jeg vælger jo selv hvem jeg vil skrive med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zuzana

  Spring ud i det. Tag nogle måneder ad gangen. Man bliver træt af at være på datingside for længe ad gangen. Brug fornuften. Jeg prøvede efter noget overvindelse og er nu gift på 7. år med min mand, som jeg fandt på Dating.dk
  God fornøjelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Taak tror jeg vil give det et forsøg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kelly

  Skønne billeder…
  Du er en smuk kvinde så du vil helt sikkert møde din drømmemand før eller siden om det blir på dating site eller hos bageren hehe.
  Du er del af en skøn familie, har fulgt jeres fanilie liv gennem tv og Blogger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har fulgt en del med i jeres fantastiske familie (det lyder en smule stalker agtigt), og er helt sikker på at han er derude et sted til dig – når tiden er rigtig
  Ang. At finde kærligeheden på nettet – det er altså muligt ! Min bror og hans kone blev gift sidste år og har to skønne drenge, en veninde og hendes mand blev gift sidste år og har 3 sammenbragte børn, et hold venner har lige købt hus og sidst, men ikke mindst – min kæreste og jeg som skal giftes til marts – alle igennem dateing sites
  Der er uden tvivl en masse dårlige oplevelser omkring det, men jeg syntes at du også lige skulle have lidt af de gode
  Alt held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Tusind tak og hvor er det skønt at høre om så gode kærligheds historier. Tror jeg giver internettet et forsøg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg kan så omvendt overhovedet ikke se problemet i at finde manden på nettet – Hvis det er der han er, er det der man finder ham. For mig at se er det, det mest realistiske bud. For helt ærligt, hvem stopper op og slår gnister nede i Brugsen, i 2015? Vi har for travlt med hverdagen til, at den slags ellers ret så romantiske stunder blot opstår når man mindst venter det. Det er i hvert fald klart min overbevisning.

  Derudover giver nettet en rig mulighed for at forventningsafstemme visse ting, inden man kaster sig ud i yderligere, hvilket kunne lyde som en fordel for dig der synes at finde hele den her proces lidt uoverskuelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Enig med Ewe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ewe

  At finde en på nettet, kan ikke anbefales, at jagte manden kan heller ikke anbefales, men at slappe af og helt tilfældigt støde ind i ham, i brugsen eller festen kan anbefales, du kunne også melde dig til noget kursus på dine friaften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Ja god ide måske…Jeg føler ikke jeg jagter nogen mand og det vil jeg heller ikke, det er korrekt det er bedst at være afslappet omkring det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hygge lørdag :)