Jubiiiii endelig weekend!!

Me time & bryllup

image

Jeg havde den bedste morgen i morges 🙂 Silas legede med Maggie så jeg havde tid til Me Time :)) virkelig dejligt og tiltrængt 🙂

Jeg kunne tage et langt bad og bruge hårkur hvilket mit hår virkelig trængte til. Skrubbede min krop med den lækreste scrub fra Bliss og smurte min krop ind i en lækker bodyolie. Rensede mit ansigt og havde fugtmaske på mens jeg spiste morgenmad. Perfekt start på dagen 😊

I dag er det en kærlighedsdag da vi skal til bryllup hos min ene jordemoder, som er blevet en rigtig tæt veninde. Hold op hvor jeg glæder mig til en dejlig eftermiddag på vandet og til en romantisk fest ❤️ Jeg har taget lommetørklæde med haha er så følsom 😊

image

4 kommentarer

 • Sara

  Hvilken bodyolie bruger du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Jeg bruger en bodyolie fra Karmameju. Den er så lækker og elsker den der hedder Nurture/Therapeutic 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silas

  Guuuuud jeg skal også til bryllup

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jubiiiii endelig weekend!!