Fifty Shades Vs. Smukke Smykker

Ugen der bare forsvandt

Når en af mine bedste drengevenner (Andy) begynder at brokke sig over, at jeg ikke blogger, så er der ved at være noget galt 😉 Så er det for lang tid siden jeg har blogget…hehe 🙂 Han skrev til mig i dag: “Looouuuiiiiii, bloggen er gået i stå, jeg mangler godnatlæsning” 😉 hahaha

image

Jeg synes dagene går så hurtigt for tiden – denne uge er bare fløjet afsted. Men det kan måske forklares ved, at jeg sover meget for tiden 🙂

Når jeg kommer hjem fra job og leger med Maggie, giver hende mad, bad osv. og hun så sover kl. 19, så er jeg helt færdig. Hver dag i denne uge har jeg haft planer om at gøre praktiske ting efter Maggie er blevet lagt, men jeg falder i søvn på sofaen. Jeg siger til mig selv bare lige en lille lur på en halv time, og så i gang med praktiske ting. Men efter en halv time kan jeg slet ikke vågne igen, og så sover jeg videre og til sidst går jeg i seng. Uden at få gjort noget som helst.

Det bliver så hurtig mørkt om eftermiddagen og det er mørkt når jeg står op. Vejret i løbet af ugen var trist og regnfuldt. Ved ikke om det kan være det. Nu har jeg i hvert fald bestilt nogle D vitaminer over nettet, da der ikke er så meget D vitamin i min multi vitamin. Håber det kan hjælpe til at få noget mere energi.

Jeg har det godt for tiden, og vi har det godt herhjemme 🙂 Der er ro på og det dejligt. Vi fungere rigtig godt for tiden, som en familie og Maggie er stadig super glad og vigtigst af alt, så glad for sin vuggestue.

image

Kys fra Batman 🙂

Hun griner når hun ser vi er ude foran, og når hun ser pædagogerne, så rækker hun ud efter dem og smiler. Det er så dejligt og det er føles så godt at aflevere hende for hun har det godt og elsker at lege med børnene.

image

Her forleden sov hun en 4 timers lur. Hun må have været træt. Så fik hun bare mad, da hun vågnede. Det er så dejligt, at de kan læse Maggie og giver hende det hun har brug for. Selvom der er mange børn, så er der plads til hver enkelte og deres behov. Og de behøver ikke følge en streng rutine. Det bedste vi kunne gøre for Maggie var, at flytte hende i vuggestue.

image

I går var jeg med en god veninde ude og spise og det endte i drinks. Det var så hyggeligt og vi fik rigtig tøsesnakket. Drengene havde Maggie, så jeg kunne nyde en aften ude. Har altså lidt ondt i hovedet i dag haha 😉

image

I dag har Maggie og jeg været ude og besøge min ene kusine og så kom mine to andre kusiner også med deres børn. Maggie hyggede sig rigtig med dem, og ligeså snart vi kommer ind af dørene, vil hun over til børnene. Det er så hyggeligt og jeg elsker at se min familie. Familie for mig er så vigtig og jeg elsker, at jeg er så tæt med min. Vi har rigtig mange familiearrangementer i min familie, og Joe siger altid, skal i nu afsted igen, men du har jo lige set dem, haha. Men jeg nyder det bare, det er så hyggeligt 🙂

image

Rigtig god søndag aften 🙂

2 kommentarer

 • Noi

  Ja man kan sige meget men det rigtig hårde liv med børn starter først når hverdagen banker på og man skal nå alt det man har haft god tid til mens man gik på barsel. Bare rolig man kommer ud på den anden side igen, men det kan godt tage lidt tid!

  Skønt at høre at Maggie My trives så godt i hendes vuggestue og de giver plads til det enkelte barn, det hjorde de også i den mine unger gik i!

  Nyd tiden den går endnu hurtiger nu, og god weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Jaa tiden går alt for hurtigt, så jeg nyder også hver dag med Maggie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fifty Shades Vs. Smukke Smykker