Derfor skriver jeg mest om Silas

Derfor har vi valgt at lave en sæson 2

Som jeg har skrevet nogle gange nu, har vi lavet nogle interviews omkring vores nye sæson og et af de spørgsmål der går igen – udover om der er plads til en mand til mig i vores familie haha – er hvorfor har vi lavet en ny sæson?.

Så jeg tænkte, at det kunne være, at der sad flere med det spørgsmål, så nu vil jeg besvare det.

image-14

Vi har valgt endnu engang at lukke op for vores liv og hjem af flere grunde. Der er sket nogle ting det sidste halve år, som vi synes er vigtige emner at tage op. Jeg glæder mig til, at i ser programmet for så er det nemmere at forklare. Jeg må selvfølgelig ikke afsløre nu hvad der er.

Men jeg tror det vi har været igennem er noget de fleste familier går igennem det første år af en babys liv. Og vi var nok også derude hvor de fleste par havde valgt at smide håndklædet i ringen. Derfor valgte vi også terapi, som vi har talt lidt med pressen om. Det er ikke nogen hemmelighed, at det har været hårdt for os det sidste halve år. Vi stod tre forældre med forskellige meninger men vores grund værdier er heldigvis ens og skulle have en hverdag til at fungere, med en lille baby, samtidig med at vi skulle have alle vores forhold til at fungere. Et af de forhold er Silas og mit venskab som vi kæmper for at bevare og vi har det også bedre end nogensinde. Vi kender alle 3 hinanden nu bedre end nogensinde og ved hinandens grænser.

IMG_5209

Det er ikke nemt at få en familie til at fungere (tror jeg der er mange der kan skrive under på) Men hvis nogen af de metoder vi har brugt for at få det til at lykkedes, kan hjælpe bare en anden familie, så er det det hele værd og derfor vi lavede en sæson 2.

Vi ville også stadig prøve at bane vejen for en større forståelse for en lidt anerledes familieform. Vi vil gerne vise hvordan man også kan have en familie og være med til at gøre det mere almindeligt, at leve i en anerledes familie. Hvis vi kan åbne folks øjne vil det være det bedste, og vi håber når børn kommer i skole, og de lever i en lidt anerledes familie, så bliver de ikke mobbet med det.

Vi føler selv vi er en stærk familie og det bliver vi nød til at være. Vi vil gerne gå forreste og tage tæskene. BT lagde en artikel op på deres Facebook side og der er rigtig mange der siger de sødeste ting omkring os, og det er vi så glade for og det varmer helt utroligt. Men der er også mange der kalder os klamme, ulækre, synes det er synd for Maggie og siger de værste ting om os. Jeg græd i den første trailer der blev vist på Kanal 4, men den blevet lavet om. Men der var så en der skrev at jeg skulle vente med at få flere børn, til jeg ikke var så ustabil. Mange har en mening om os og det er helt ok. Og det regnede vi også med og vi har måske selv bedt om det ved at lave de her programmer. Men hold op hvor kan folk være onde og modbydlige.  Silas tager godt nok nogle kampe en gang i mellem for at prøve at beskytte os.

image

Maggie har ikke selv valgt at være med i dette program, men vi håber meget på, at når hun bliver større, at hun så vil være stolt over at have været med i programmet, fordi det har rykket folks grænser i Danmark og det har gjort folk er mere åbne over for det anerledes og der er en større forståelse.

 

 

19 kommentarer

 • Louise

  Jeg synes du er så SKØN og dejlig Louise! I er en familie fyldt med kærlighed, og hvor er det stort og fantastisk I lukker hele Danmark ind, og især beundrer jeg dig for at være så ligetil og ærlig og tør vise alle følelser, også når det ikke kun er lykkeligt! Det er virkelig beundringsværdigt ❤❤❤
  Og faktisk os befriende og ægte!
  I gør det SÅ godt I jeres familie! ❤😍😍✌️👏🌈🌈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg synes du er så SKØN og dejlig Louise! I er en familie fyldt med kærlighed, og hvor er det stort og fantastisk I lukker hele Danmark ind, og især beundrer jeg dig for st være så ligetil og ærlig og tør vise alle følelser, også når det ikke kun er lykkeligt! Det er virkelig beundringsværdigt ❤❤❤
  Og faktisk os befriende og ægte!
  I gør det SÅ godt I jeres familie! ❤😍😍✌️👏🌈🌈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Åh vad jag älskar er lilla familj 💕
  Sen är det hårt för alla relationer att få barn. Så det är helt normalt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er bare så sejt, at I er så ærlige omkring jeres liv.. Glemmer aldrig den gode artikel som BT vist udgav på et tidspunkt, hvor du ærligt beskrev tiden efter fødslen.. Jeg havde bare lyst til at skrive til dig: “Tak, tak, tak!” Du beskrev følelser, som jeg havde følt mig meget alene om at have, så det var så rart at vide, at en anden havde haft det på samme måde, og at det ikke bare var lutter idyl tiden efter fødslen. Nå, håber jeg kan se programmet på nettet, for det lyder rigtig godt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Tusind tak for de fine ord – de varmer. Er glad for at jeg via min historie, har kunne hjælpe dig lidt. Det gør det hele værd det med at stå frem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erika Boel

  Hej Louise.
  Hvor er det fedt, at I vil lukke os ind i jeres hjem. Glæder mig så meget til at se jer.
  Alle dem som skriver onde ting, det siger mere om dem end om jer. Du virker til at være en sej, stabil og pisse formuftig, så fordi du græder betyder det da ikke at du er ustabil ! Næ du, det betyder bare at du er et menneske med følelser ! Og det er dee intet galt i !!
  Rigtig og weekenden til dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Kære Louise.
  Jeg synes du er en sej kvinde. Nej kender dig ikke. Men at, lad ens liv til åben skue. Så er man sq sej.
  Jeg er vild med jeres program i er alle 3 skønne.
  Min onkel er bøsse og gift dem med skønneste mand. Elsker dem begge meget højt.
  Min datter på 5 år. Har kun spurt 1 gang. Bor
  Onkel M & Onkel J sammen. Hvor Vi svaret ja.
  Okay var svaret fra hende… Så hvis vi nu alle er ligeså åben som vores dejlig børn. Ville tingene nok være bedre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Tusind tak for de flotte ord 🙂 Ja åbenhed ville gøre alt nemmere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jannie

  Jeg synes det er helt uforståeligt at nogen kan have noget som helst grimt at sige om jeres familie! I virker da til at være de mest kærlige, engagerede og fantastiske forældre et barn kan have og jeres lille pige er da så heldig at have hele 3 forældre der elsker hende og altid vil være der for hende:) Synes i virker som de mest sympatiske og kærlige mennesker og kæmpe respekt for at i tager kampen op og ikke bare giver op.. Er selv mor til to små børn og synes det er hyggeligt at følge din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Tusind tak for de søde ord – de varmer meget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej Louise! jeg synes at I er en fantastisk familie og dejlige mennesker, og jeg vil håber jeg selv kan skabe sådanne rammer for et barn. Jeg skal selv til at prøve at få et barn med en ven og jeg bruger jeres programmer rigtigt meget, både til inspiration, få gode råd og se hvilke mulige faldgrupper og problematikker der kan opstå. Tak og respekt fra mig, fordi I stiller op og viser vejen for hvordan man også kan skabe en familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Hej Marianne
   Mange tak for de flotte ord 🙂 Mange gange held og lykke med projekt baby og skriv endelig hvis du har nogle spørgsmål 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej igen. Fortsættes: at du har 2 fædre til din skønne pige. Rigtig meget held og lykke fremover. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej Louise. Jeg glæder mig meget til at se 2. del om jeres familie. Jeg valgte for snart 13 år siden at blive alene mor og blev insimineret med anonym donorsæd. Jeg fik en dejlig pige men ind imellem kunne det være skønt at have en far til hende. Så jeg misunder dig lidt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Jeg har dyb respekt for de mødre der er alene med deres børn. Det er så flot i kan klare det. Det må være så hårdt og ja jeg er også så glad for at Maggie har så to kærlige fædre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  I er så fantastiske, både som familie og som mennesker, og jeg glæder meget mig til, at følge jer endnu engang

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Tusind tak for de søde ord 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jubiiii jeg vil glæde mig til at følge med i programmet igen… I er så inspirerende og skønne, at jeg misunder jeres alt for dejlige familie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor skriver jeg mest om Silas