Jeg kunne ikke gøre det uden mine to jordemødre

Endelig :)

Endelig er det blevet offentliggjort, at der kommer en ny sæson omkring vores regnbuefamilie. Titlen er stadig uvist, da vi ikke var helt så pjattet med den game title. Men det bliver samme stil som sidst 🙂

IMG_4130

Sidste sæson var det et program om Silas, hans familie og karriere. Denne gang handler det om os alle tre og selvfølgelig Maggie. Vi filmer stadig, men vi glæder os meget til at dele endnu mere af vores liv med jer. Det kommer til at handle om det sjove i vores familie og det svære og hvordan vi tackler problemere. For mit vedkommende handler det om min vej tilbage til arbejdsmarkedet og om min rolle i denne familie og hvordan jeg har det med det hele. Det er jo ikke altid let at være tre 🙂

For noget tid siden skrev jeg her på bloggen, at jeg havde haft en svær tid (Læs det her) Det er også noget der bliver vist i programmet og det er derfor jeg ikke kan fortælle jer om det endnu. Men jeg glæder mig til at det bliver vist, så jeg kan skrive om det her også og dele det hele med jer.

Dette er hvad jeg udtalte til BT 🙂 

IMG_7664

Sidste år blev lille Maggie My født ind i en regnbuefamilie bestående af Silas Holst, hans mand Johannes Nymark og Silas’ bedste veninde Louise. Nu vender trekløveret tilbage på skærmen.

Til foråret kan seerne endnu engang følge livet hos regnbuefamilien Silas Holst, ægtemanden Johannes Nymark og Silas’ bedste veninde Louise Mahnkopf, som han har kendt siden gymnasietiden.

Trekløveret blev forældre til Maggie My for et år siden og bor sammen i et hus i Brønshøj.

Hvor første sæson af programmet handlede om fødslen og tankerne om at blive en familie, kommer det denne gang især til at handle om de mange udfordringer, der er forbundet med at være regnbuefamilie.

Og det er blevet sværere, fortæller Louise Mahnkopf til BT:

»Rent praktisk er det blevet sværere, fordi jeg er startet på arbejde, mens Silas var på Grease-turne, så der var meget, der skulle passe sammen. Derudover havde jeg lidt svært ved at give hende fra mig i starten. Jeg tror, det er meget normalt, og jeg vidste jo, at hun var et delebarn, men det har alligevel krævet nogle snakke,« forklarer hun.

De tre venner og forældre deler huset i Brønshøj for at kunne være tæt på hinanden i hverdagen:

»Det fungerer rigtig godt, men vi skulle lige finde ud af, hvordan det skulle fungere. Om man for eksempel man må gå ind og ud hos hinanden. Det har vi nu opsat nogle regler for,« fortæller Louise, der ikke vil afsløre præcis, hvad hun og fædrene endte med at aftale.

Mens Silas Holst og Johannes Nymark er gift, så er Louise Mahnkopf single:

»Sidste sæson havde jeg en kæreste, men vi slog op lige inden Maggie blev født. Vi er stadig gode venner. Lige nu leder jeg efter den eneste ene, og det kommer til at fylde rigtig meget i programmet, hvordan jeg har det med kærligheden,« indrømmer hun.

Det kan nemlig være lidt udfordrende at bo sammen med et lykkeligt ægtepar, når man selv stadig leder efter HAM.

Det helt store spørgsmål i Brønshøj lige nu går ud på, om trekløveret skal have en bror eller en søster til Maggie My – eller om Louise Mahnkopf hellere vil satse på at få endnu et barn med en eventuel ny kæreste.

»Vi ved det ikke helt endnu. Jeg er stadig i tænkefasen…« lyder det fra Mahnkopf.

11102271-silas

 

2 kommentarer

 • k

  What’s up friends, its impressive post about teachingand
  completely explained, keep it up all the time.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My site has a lot of unique content
  I’ve either authored myself or outsourced but it seems a lot of
  it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any techniques to help
  prevent content from being ripped off? I’d definitely
  appreciate it.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kunne ikke gøre det uden mine to jordemødre