Året der gik - 2015

Vores nytårsaften – Bedre sent end aldrig ;)

Så er der lidt om vores nytårsaften. Hold da op det tager lang tid at komme oven på igen haha jeg er ved at blive for gammel til sådan en lang dag 🙂

Ved tolvtiden kørte jeg Maggie til sin ene farmor (Silas mor). De skulle fejre nytår hjemme og vil gerne passe Maggie og faktisk også Batman. Maggie sover allerede kl. 19 og kan ikke være længe oppe. Hun falder simpelthen i søvn. Så da Silas fik tilbud om at være konferencier på Wallmanns, tænkte vi det kunne være sjovt at tage en masse venner derind og holde en stor fest. Vi var 9 afsted + vi kendte nogen af dem der var med i showet. Næste år forstår Maggie det bedre og så holder vi selvfølgelig nytår med hende 🙂 Maggie kom til farmor, da hun skulle have sin lur og vi puttede hende sammen.

Derefter tog jeg videre til Illum. Som jeg skrev i indlægget: Året der gik – som du kan læse her, skulle jeg have lagt professionel make up. Jeg havde tid hos Sephora i Illum, hos en rigtig sød pige. De tager 350 kr. for 45 min make up. Det synes jeg var en god pris og det ville jeg gerne ofre. (Dette er ikke sponsoreret) Make up artisten var sindsyg dygtig synes jeg og lagde en flot aften make up – jeg følte mig som en million, hahaha 🙂

IMG_8337

IMG_8339

Da jeg kom hjem var drengene igang med at gøre sig fine. Benjamin (Maggies gudfar var der også og skulle overnatte) Benjamin var så sød at sætte mit hår. Det blev mega flot og holdt hele natten.

IMG_8352

Kl. 17:10 nåede vi toget til Wallmanns. Jeg var ret overasket over vi nåede det, da vi altid kommer forsent…meget dårlig vane. Silas nåede endda at blogge i toget…helt vildt…han er så hurtig – i kan læse det her.

Vi så Dronningens nytårstale kl. 18 på storskærm og så var der ellers 5 retters middag mellem et storslået fantastisk show.

Jeg var så overasket over hvordan de kunne servere varm mad for næsten 1000 mennesker og kunne nå det lige på minut slaget. Det var så timet. Rigtig lækker mad og flot show. Kan virkelig anbefales.

IMG_8357 IMG_8363 IMG_8366 IMG_8369 Benjamin og SilasIMG_8372

Efter showet var der dans og kl. 12 sprang vi hånd i hånd nogle trappetrin ned (Vi SKAL hoppe ind i det nye år – tradition) og der væltede tonsvis af balloner ned fra loftet…så flot 🙂

IMG_8402

Vi festede og dansede til kl. 4.30. Det var den sjoveste aften, men hold op hvor var jeg træt da vi tog hjem. Jeg kunne bare ikke mere – så lang en dag. Vi gik på Burger King og så en taxa hjem. Vi var så heldige at Benjamin fangede en taxa der satte folk af ved et hotel.

IMG_8370

IMG_8373 IMG_8400

Næste dag var det hjem til Farmor og Maggie (Så dejligt at se Maggie igen. Savner hende altid meget når hun bliver passet 🙂 og få Fondue. Mega lækker mad og især når vi var lidt tømmermændsramte 😉

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik - 2015