Hjælp til tandbørstning & baby creme

Update på creme & tandbørstning

Skærmbillede-2015-12-18-kl.-23.35.08

Tusind tusind tak for alle jeres fantastiske råd med hensyn til hvordan i gør tandbørstningen og hvilken creme der vil være god til Maggie.

Jeg har læst hver og en kommentar og jeg er så glad for, at i gider og orker at svare. Jeg synes det er fantastik, at jeg kan spørger jer til råds og kan gøre brug af jeres erfaringer, istedet for at google alt ting.

Her på bloggen kan jeg spørger et helt panel der selv har været præcist det samme igennem, som vi går igennem nu og har allerede gjort sig nogle erfaringer. Føler mig super heldig, at jeg har jer at spørge 🙂 Det betyder meget for mig og er taknemmelig for at i gider hjælpe 🙂

IMG_8423

Med hensyn til tandbørstning fik vi mange gode råd, men jeg tror ikke vi ville begynde at holde hende og tvinge hende til tandbørstning. Det kan jeg simpelt hen ikke få mig selv til. Jeg ved godt at tandbørstning er rigtig rigtig vigtig, men Maggie skal stadig synes det er sjovt og ikke blive skræmt hver gang vi skal børste tænder. Jeg ved det er vigtigt, så hun ikke får huller i tænderne og får smerte og det er vores ansvar som voksene, at sørger får Maggies tænder. Men jeg tror vi vil som mange gøre et ritual ud af det og gøre det samme hver gang, så hun ved hvad der skal ske. Jeg vil finde en sang vi skal synge, for hun elsker musik og sang. (Jeg må dog ikke synge for hende for drengene – jeg har ikke en tone i livet…haha) Men det er ligemeget bare Maggie synes det er sjovt og får børstet tænder. Det var også en god ide at fange noget eller lede efter hvad hun har spist i løbet af dagen. Jeg blev også lidt hooked, da i skrev der findes en el tandbørste med musik. Det kunne måske være en god ide. Jeg er i hvert fald rigtig glad for min el tandbørste og føler jeg får renere tænder, når jeg bruger den 🙂

Det endte med disse cremer til Maggie fra apoteket:

IMG_8424

Ceridal var der rigtig mange der anbefalede og den bruger vi nu i ansigtet. Jeg startede i går aftes inden hun skulle sove, og i morges var hendes hud i ansigtet allerede meget bedre. Det var en kæmpe lettelse, for synes hun var blevet meget rød og irriteret. Der er ikke noget bedre end at se ens barn trives.

Apoteket anbefalede La Roche, som er uden noget som helst i. Jeg hældte dog lidt til Locobase, men nu prøver vi det her. De siger den også forebygger eksem, så det er jo fantastisk. I går aftes fik hun et bad i olien til venstre og allerede der var hendes hud blød. Så blev hun smurt ind i den store med pumpe og her til morgen var hendes hud stadig babyblød. Tror virkelig det var dejligt for hende, for hun sov 13 timer i nat uden at vågne, som hun ikke har gjort i et stykke tid. Det må også være irriterende at have tør hud, det kender vi jo selv, det niver og er irriteret.

Vi talte om herhjemme om det er dumt at bruge creme til babyer, for kan det gøre, at de ikke selv kan producere fugt nok??

Dog ved vi, at når det er så koldt, så skal hun smøres og især i ansigtet, så det beskytter mod kulden. Men kan man gøre det i en for lang periode så det ødelægger hendes hud?? Eller skal vi blive ved så længe den er tør??

IMG_7468

xoxo

 

8 kommentarer

 • Rikke

  Nu har du selvfølgelig lige købt, men ellers kan jeg anbefale KIMOVI creme og gel. Det forhandles på de fleste apoteker og på nettet. Er vildt god mod tør hud og eksem. Kan også forebygge, men vigtigst af alt, så forsvinder kløe hurtigt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Larsen

  Hej Louise.. Her har Vi også haft en lille kamp med det tandbørstning… Her har vi dog fundet ud af at hvis vi tæller til 3 og så kommer den ind i munden og børste så kan vi få lov af flere omgange 🙂 vi laver mange ting hvor vi tæller til 3 først og så sker der noget, og det gør bare det meget lettere, da hun ved det sker noget efter 3 🙂 hvis du finder en tandbørste med musik i, smider du så et indlæg ind med det? Det ville være fantastisk at få, da hun elsker musik (har hun vist fra faren der laver musik) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlie

  Vi sang altid “du skal børste dine tænder-sangen” og lavede “punktum, komma streg sådan tegnes nikolaj når vi smurte creme på. Det virkede fint. =0) Og du skal da bare rynge – jeres dejlige Maggie My er jo ikke smagsdommer hun hører bare sin søde mor synge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlie

   Rynge er naturligvis SYNGE – jeg skal vist i seng nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Min dreng på 22 måneder har også frost kinder i tiden – jeg smører KUN når det er nødvendigt – lige nu 2-3 gange om dagen, men hvis huden er hel og fin ellers bruger jeg aldrig creme til nogle SF mine børn. Deres hud skal nok selv regulere sig efter normale forhold, og ingen grund til at skabe et behov for at smører dagligt året rundt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Merete

   Forresten – så kan jeg anbefale den gode gamle Karius og baktus bog som læsning, og så snak om at hun ko ikke vil have at de banker og hamre i hendes bisser så det gør Avav – det er det plan vi er på med ham på 22 måneder.. Dog er keg som så mange andre en af dem der tager den her kamp – skrig og skrål eller ej- og min dreng på 5 er meget glad for at få børstet tænder selvom jeg har holdt ham fast og børstet mod hans vilje( lyder meget voldsomt når man nu skriver det ned

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Dejligt at rådene hjalp 🙂 min søn har ret tør hud, særligt her i den kolde tid, og så længe den er tør smør vi den med creme. Jeg tror ikke på at man ødelægger noget, vi undgår at tørre ham yderligere ud ved kun at bruge sæbe i nærområdet, ingen parafume, kun olie når han er i karbad og desuden ikke bade ham hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp til tandbørstning & baby creme