Leo + Lui = Ikea

Silas har dræbt mig ;)

IMG_2248

Se på dette yndige ansigt, ser han ikke bare sød ud  🙂 Skindet bedrager – han er en mean mean maschine 😉

Som i kan læse på Silas blog her, er han begyndt at træne med en personlig træner for at være klar til Dirty Dancing & Saturday Night Fever.

Jeg har i noget tid nu sagt jeg gerne vil tabe mig. Efter nytår har jeg ladet vær med at spise sukker, sodavand og hvidt brød i løbet af ugen – weekenderne er noget andet 😉 Jeg har tabt 3 kg men vil gerne tabe 6 kg mere. Så er jeg tilbage til vægten før min graviditet.

Silas træner med den personlige træner, men skal også selv løbetræne 2 gange om ugen. Silas fik så den fremragende ide, at jeg skulle med på de ture.

Det lød da som en ok ide, men det drejede sig så om 5 km. rundt om mosen med 3 stop. To af stoppene var styrketræning, hvor vi trænede lår/balder, mave, arme og ryg. Allerede der var jeg ved at dø og var lige ved at kaste op. Silas blev ved med at presse ved at sige lige to mere, to mere 🙂 Det var sååå hårdt.

På det sidste stop var der indlagt spurt. 6 gange spurt mellem to bænke. Jeg kunne kun tre gange. Det var sindsygt og jeg prøvede virkelig alt hvad jeg kunne. Jeg døde 🙂

Vi gjorde det i går og jeg havde så ondt hele dagen i går og idag. Vi skal gøre det igen i morgen og jeg frygter det allerede så meget. Men samtidig er jeg også så glad for at være igang igen. På en eller anden måde er det dejligt at mærke min krop igen. Og jeg havde brug for et skub.

Silas var streng på turen og pressede mig meget, men han var også god til at rose mig og hele tiden sige “sådan Lui” “godt gået” “du er så sej””tænk på Thailand” “tænk på sommer” Vil jo gerne være nogenlunde pæn i min bikini, når jeg rejser her slut februar. Silas er faktisk den bedste træner og støtte jeg kunne ønske mig. Hvis jeg selv skulle være løbet, så var jeg gået det meste af turen. Jeg er så dårlig til at presse mig selv. Og selvom jeg er ved at dø, så kan man jo altid lige presse sig selv lidt mere. Jeg har brug for en der kan presse mig og samtidig heppe på mig 🙂

Er spændt på dette forløb – og skal nok holde jer opdateret med træningen 🙂

 

 

8 kommentarer

 • Anne-Marie

  Du er sej Louise for Ja en gang imellem skal man have et “kærligt klap bag i” for at komme i gang og det er altid nemmere og hyggelige at være 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Ja præcis det gør det meget nemmere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hvor er i bare gode

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vini

  Seje seje Dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  I er så seje, begge to. og det er altid meget sjovere, når man er to.
  Hold ud – I bliver så glade og stolte bagefter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Haha jaa det er super fedt. Og vi har nu løbet 3 gange og gør det igen i morgen. Men han er ret hård Silas og presser mig hårdt. Men det er også det jeg har brug for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leo + Lui = Ikea