Glædelig 1 december

Sil & Lui – Part 1

Jeg leder og leder efter alle mine gamle billeder, som skulle være på min første computer. Men de er der ikke mere, så jeg tror at i tidernes morgen har jeg lagt dem på en hardisk. Nu er spørgsmålet så, hvor den hardisk er? 🙂 Jeg ville så godt vise jer gamle billeder af Silas og jeg…de er så sjove. Så kunne jeg tage jer tilbage til hvor vores venskab startede.

Men jeg har ikke fundet hardisken endnu, men håber jeg gør det 🙂

Jeg har dog fundet lidt billeder, men først vil jeg vise jer et billede der meget godt fortæller hvorfor Silas er min bedste ven. Jeg var for mange år siden på et kursus, hvor en af øvelserne var, at skulle takke en person i sit liv, der betyder meget for en. Dette skrev jeg til Silas:

IMG_0118

 

Ellers har jeg fundet disse billeder på min computer:

SL

Dette er fra en af vores utallige byture på Pan i gymnasietiden. Vi gik ofte på Pan og dansede både fredag og lørdag, Vi forsatte også med at gå på Pan efter vi blev studenter og her begyndte Silas at danse i forestillinger. Jeg har altid undret mig over hvordan han kunne gå på Pan til 5 om morgen, op lørdag og danse to forestillinger. Pan igen om natten til den lyse morgen og så op om søndagen og danse to forestillinger igen. Det er simpelthen utroligt han kunne holde til det. Men Silas behøver aldrig sove. Jeg kender ikke nogen, som har så meget energi, som Silas 🙂

 

silas-og-louise_privat

Dette billede er taget i Tivoli af Silas storebror Nicholas. Vi gik i gymnasiet. Jeg synes Silas var så flot med halv langt hår – det klædte ham 🙂

 

IMG_1193

Dette billede kan jeg ikke huske hvor er fra, men sjovt havde vi det :))

IMG_2252

Taget på McDonalds en tidlig morgen efter en bytur. Silas og jeg elsker McDonalds efter en bytur og det er noget vi bare SKAL spise efter hver bytur 🙂 Vi glæder os ligeså meget til McDonalds, som til selve byturen…haha lyder det ikke lidt sørgeligt 🙂 Hold kæft hvor har vi grint og været overdrevet fulde på McDonalds, og hvor har jeg ondt af de stakkels folk der arbejder om natten på spisesteder og skal servicere mega fulde folk. Tager hatten af for deres tålmodighed – de er sku seje 🙂

 

IMG_0418

Silas og jeg mega fulde på Night Fever, et diskotek i KBH 🙂 Jeg må indrømme og det er ret pinligt, men vi elsker at danse på Night Fever. De spiller det bedste dansemusik ever men publikum er kun 18 år – start 20´erne…hehe, så vi føler os lidt gamle. Men der er bare den bedste stemning, alle er så søde, og så spiller de kun god danse musik, man kan synge med på 🙂

 

LS

Til Benjamin´s fødselsdag. Benjamin er gudfar til Maggie.

 

silas_holts_louise_mankoph_l_h_laursen

I Imperial til en operafilm der hedder Don Juan 🙂 Jeg elsker når Silas bliver inviteret til sjove arrangementer. Det er jo en helt anden verden, end den jeg er vant til, så for mig er det så sjovt, at klæde sig pænt på og skulle ud og opleve med sin bedste ven. Jeg føler mig heldig at jeg også får lov at opleve sådanne ting.

 

P.S: Mit kælenavn til Silas er Sil…Jeg har altid bare kaldt ham Sil 🙂

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig 1 december