Fun times in Bangkok :)

Så er hverdagen ved at blive normal igen

Så har jeg været hjemme igen i snart en uge og jeg har haft lidt et behov for bare at være hjemme med Maggie og ingenting lave, andet end at være med hende 🙂 Hold nu kæft (undskyld jeg bander) hvor var det dejligt, at hente hende i vuggestuen i torsdags, og bare hive hende ind i min arme og holde hende igen. Jeg havde faktisk savnet hende en del og det var så dejligt at holde hende, kysse og kramme hende igen 🙂

IMG_9197

IMG_8836

Dagene siden jeg er kommet hjem har jeg haft Maggie og vi har bare været sammen og leget og jeg har nydt, at være hjemme igen.

IMG_9134

IMG_9205

Det var så dejlig en ferie og dejligt at komme lidt væk til sol og varme og ren afslapning. Det var skønt, at se min veninde igen og hendes familie og blive opdateret på hinandens liv, men hold nu op, hvor er det også skønt at være hjemme igen hos familien 🙂

IMG_9154

Jeg er startet på job igen i mandags og det var faktisk lidt hårdt at komme i gang igen. Men godt at se mine skønne kollegaer 🙂 Har stadig lidt jetlag, så er lidt træt. Glæder mig til jeg er helt inde i rytmen igen 🙂

IMG_9126

IMG_9147 IMG_9153

Glæder mig allerede nu så meget til sommer, hvor min veninde kommer på besøg i Danmark. Savner hende allerede igen og glæder mig til Maggie skal lege med min venindes lille datter og søn 🙂

Jeg er nu tilbage på bloggen og pausen er slut 🙂

P.S Gud hvor er det dejligt, at have godt internet igen, hvor upload af billeder går vildt hurtigt 🙂

IMG_9162

9 kommentarer

 • Sara

  Maggie ligner jo Silas på en prik på de her billeder. Tydeligt at se hvem den biologiske far er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Sådan..du, en mor, som også lytter til egne behov, så frustrationer minimeres. Det kommer også Maggie tilgode. Skønne fotos af Maggie. Sjov at se hendes forandringer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Søde Louise. Jeg har den største respekt for, at du lod os være så tæt på i sidste afsnit. De fleste havde nok bedt kameraet skride af Pommern til efter sådan en besked, hvor du ovenikøbet var helt alene om det. Du er fanme sej. Jeg glæder mig til hver onsdag i jeres selskab. Hvor er det også dejligt, at Johannes har valgt at være med denne gang, han er en ualmindelig sympatisk fyr.. Hilsen sus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej søde Louise!
  Tusind tak for en dejlig ny sæson (selvom den ikke er slut), jeg undrer mig over, om du mon stadig er gradvid? Jeg håber ikke det støder at jeg spørger! Massere af Varme knus til dig og din fantastisk dejlige familie! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mimi

  Hvorfor har Maggie skiftet fra dagpleje til vuggestue?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annelise

  Hej Louise

  Jeg skal snart til Bangkok for første gang og er noget så spændt. Hvad bør jeg tage ud og se og opleve?

  P.S. Har lige set aftenens afsnit. Kæmpe knus herfra og håber at det lykkedes for jer igen uden problemer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvor er du bare en sej kvinde…. Som lader os følge med på kanal 4, også når det er svært. Jeg sidder og hyler…. Men med den største respekt for dig!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Velkommen tilbage, dejligt at du sådan har nydt det.
  Hvor er Maggi pluds
  elig blevet stor. Hun ligner ikke længere en lille baby, men er en fin lille pige med et meget bevidst udtryk – bare så skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Lyder fantastisk, velkommen hjem Louise 😃 Skønt at høre du har haft en fantastisk ferie og nu nyder hverdagen med dine kære igen. Det er skønt at få ladet batterierne op ind i mellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fun times in Bangkok :)