En helt almindelig dag i Brønshøj

Rock ‘N’ Roll Party Queen ??

IMG_4216Som jeg skrev i mit indlæg i morges så gælder det om at være lidt rock´n´roll/fleksible i denne familie :))

Jeg havde egentlig en aftale her til aften, da det var drengene der skulle have Maggie og sove med hende. Silas skulle være hjemme, da Joe er ude til noget middags halløj med bandet.

Begge drengene har jobs tidligt i morgen. Joe skal i God Morgen DK med bandet og spille deres nye sang It´s a brand new day, som i øverigt er mega god 🙂 Og Silas skal i Ønskebørn i Rødovre Centrum kl. 9 og derefter har han en 18 timers lang arbejdsdag med forskellige ting. Silas spurgte om jeg kunne sove med Maggie i nat, selvom det var deres tur. Han var bange for, at hvis hun vågnede i nat eller vågnede kl. 6 i morgen tidlig, så ville han ingen søvn få og ikke kunne fungere på sine jobs. Joe ville slet ikke være der i morgen tidlig til at hjælpe, pga, God Morgen DK.

Jeg sagde selvfølgelig ok…og har rykket min aftale til søndag. Dejligt jeg også har fleksible personer omkring mig 🙂 Silas var dog ked af, at han blev nød til at spørge og spurgte 100 gange om jeg nu var sikker…men Maggie kommer altid i første række og det er kun skønt at være hjemme med hende :))

Nu vil jeg bare glæde mig til en dejlig lørdag i morgen med Maggie 🙂

IMG_5895

 

 

 

1 kommentar

  • W᧐w, amazing blog layout! How long have you beеn blogging foг?
    you made blogging look easy. The overall look of your web site
    is wonderful, let alone the contеnt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En helt almindelig dag i Brønshøj