Nyt tøj til Maggie

Min kommende weekend

Endelig er det fredag og tid til at nyde en dejlig weekend der denne gang står i Silas families tegn 🙂

IMG_7981

Silas søster og hans ene nevø kommer til KBH fra Bornholm. Det var meningen de først skulle komme i morgen lørdag men på grund af stormen turde de ikke satse på båden i morgen, og kom med flyet i dag. Det bliver så hyggeligt at se dem igen. Det er evigheder siden.

Ved ikke helt hvad vi skal lave, men så er det jo godt Silas også blogger, så kan jeg bare følge med der 😉 Læste mig frem til at det var noget med juletivoli og så ved jeg, at vi holder stor familiemiddag i morgen aften med flæskesteg og hele molevitten. Ihhhh hvor jeg glæder mig 🙂 jeg elsker mad og vejen til mit hjerte går gennem maven…hahaha 🙂

-maK2evbdQ

images

Søndag er der brunch hos Silas mor, det bliver også hyggelig. Søndag er drengenes dag til at have Maggie, så der skal jeg være sammen med Andy og Anja og se julefim og hygge hos Andy….travl weekend i sigte, men bliver bare mega hyggelig 🙂

I dag hentede mine forældre Maggie fra vuggestue og jeg tog efter job hjem til mine forældre (de bor 5 min fra job – dejlig nemt)

Maggie næsten 1 år

Drengene holder julefrokost, så den får sikkert ikke for lidt 🙂 De var søde at spørge om jeg vil med, men har Maggie i morgen tidlig og jeg er så træt efter denne uge. Mine forældre fik også et vennepar på besøg (faktisk dem der bor i Tyrkiet og hjælper Silas med Fruity) og dem har jeg ikke set i så lang tid, og de vil også gerne se Maggie og jeg, så vi tog til middag hos mine forældre og skal sove her.

Jeg synes det er det hyggeliste i verden at sove hos mine forældre med Maggie 🙂 Er det mærkeligt når jeg er 33 år??? 😉

IMG_7882

Det var faktisk heldigt jeg ville sove hos mine forældre, for Silas søster kom før tid og når der er fest i drengenes lejlighed, så kan de ikke så godt sove der. Nu låner de min lejlighed 🙂

 

Jeg er forresten ved at lave ønskeseddel til jul…men kan ikke rigtig komme på noget rigtig godt….Hvad ønsker i jer aller mest?? 🙂

dfc1072dae

Rigtig god weekend xxx

 

7 kommentarer

 • Janne

  Det er altid dejligt at komme hjem til Far og Mor og sikre sig, at alt er ved det gamle ,og lade tiden stå stille lidt.
  Så kan man lidt igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er 25 og eeeelsker også at besøge de gamle, sidde i sofaen og drikke kaffe og lege Anne 6 år 😀 Har besøgt dem så sent som idag

  – Anne http://www.venterpaavin.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Damholt Hansen

  Jeg ønsker mig en Marc Jacobs taske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Margaritha

  Jeg ønsker mig en Bjørn Wiinblad vase, Rosalinde, i sølv, den er så smuk, synes jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Jeg har lige googlet den, da jeg ikke kendte den. Men den er da mega fin og unik. Det var en god ide 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Bor i ikke i dette hus i Brøndby mere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Joo eller vi bor i Brønshøj 🙂 Vi bor stadig i samme hus. Huset har to lejligheder, det er derfor jeg skriver min og deres lejlighed 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt tøj til Maggie