Jeg var så heldig i går :)

Leo + Lui = Ikea

IMG_8668

Fredag aften tog Leo og jeg i Ikea for at handle møbler. Leo er desværre lige blevet skilt og havde brug for nogle ekstra møbler til hans hus. Det er lidt tomt huset, da hans eks havde taget sine møbler med. Troede ikke Ikea havde åbnet så længe men de havde faktisk åbent til kl. 21. Vi kom først derfra kl. 21.30, så det var en lang aften efter job. Der var faktisk ok med mennesker derude. Troede ikke nogen gad Ikea en fredag aften, efter en hård uge på job. Men andre havde fået samme ide, som os 🙂

IMG_8669

Er det ikke en fin bademåtte – så romantisk 🙂 Jeg tvang Leo til at pose med det. Sagde han måtte ofre sig lidt for bloggen…haha 😉

Men det var mega hyggeligt og jeg fandt også en masse fine pynte ting, der ville passe godt til min bolig 🙂 Så vi bliver simpelthen nød til snart at tage derud igen. Vi havde for lidt tid, så vi kunne ikke nå pynte afdelingen, hvilket er den bedste afdeling af dem alle 🙂

IMG_8670

Vi troede vi skulle have assistance til at få kørt det hele hjem, men det kunne sgu være i min lille Peugeot 108 – Det var altså vildt. Det er sådan en god bil jeg har 🙂

IMG_8671

Dejlig aften med min gode ven 🙂

 

7 kommentarer

 • Janne

  Det lyder som en hyggelig afslutning på arbejdsugen.
  Jeg tror, at der er en del, der ikke orker at lave mad selv, når de når til fredag, og som derfor kombinerer en tur til altid dejlige IKEA med at kunne spise billigt og godt i deres restaurant.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Ja præcis det tror jeg også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Dybt.. Virkelig dybt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Hvad mener du? Tænker ikke alle indlæg behøver at være dybe og fyldt med kloge tanker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susan

   Hvorfor overhovedet kommentere og bruge tid på Louises fine indlæg om en shoppetur og hey hvad er dybde for dig så? Indlægget fik faktisk mig til at reflektere over skilsmisse og hvor svært det må være at stå der uden bolig, møbler osv. Fedt at Louise var der for Leo

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Regitze

   Glæder mig på dine vegne, over en dejlig ven 👍👍☺

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg var så heldig i går :)