Update på creme & tandbørstning

Jeg har gjort noget meget egoistisk!!!

IMG_8485

Jeg har gjort noget meget egoistisk – nemlig bestilt en rejse til Thailand. Jeg skal afsted slut februar og det er med mine venner Anja og Andy. Vi skal afsted i 10 dage, men det er planlagt ret godt. Vi flyver om eftermiddagen, så der kan jeg se Maggie hele dagen. Vi flyver hele natten, men tilbage i tiden, så vi lander i Thailand om morgen. Vi flyver hjem om natten thai tid, så vi lander i DK om morgen og jeg har hele dagen med Maggie. Det vil sige vi rejser i 10 dage, men jeg er væk fra Maggie i 8 hele dage og vi har 9 hele dage i Thailand. Vi flyver om natten, så vi får sovet og er friske når vi lander både i Thailand og i DK.

Jeg var meget i tvivl om jeg kunne det. Jeg tænkte, at jeg overhovedet ikke kunne undvære Maggie. Det er jo egoistisk, for jeg behøver jo ikke at rejse og lade Maggie være hjemme. Men efter meget diskution frem og tilbage med mig selv, tænkte jeg, at det godt kunne lade sig gøre. Men jeg kommer til at savne Maggie så meget.

Efter et hårdt 2015, trænger jeg til ferie. Jeg trænger til at lade mine batterier op igen og finde mig selv igen. Jeg vil meget gerne have Maggie med, men hun ville intet få ud af det. Hun ville have jetlag, skulle lære et hotelværelse af kende og hun skal have måltider og lure på specielle tidspunkter + hun skal sove kl. 19. Det vil være synd at tage hende med. Derfor tager jeg en kort tur alene.

IMG_8431

Dette er noget jeg kan gøre fordi vi netop har denne familiekonstellation, som vi har. Hun er vant til at sove og være nede hos drengene uden mig og når jeg kommer ned og siger hej, leger hun bare videre. Hun er ligeglad hvor hun er og det er så dejligt. Det gør mig helt tryg til at kunne tage afsted, for jeg ved hun har det godt. Faktisk er Maggie i en periode nu hvor hun vil være hos sine fædre og rækker ud efter dem, og vil over til dem når vi ser dem. Jeg ved der kan være en far fase og en mor fase…Jeg håbede bare ikke, at far fasen kom så hurtigt…hehe men det er så dejligt, at se hvor vild hun er med sine fædre, hvor sjovt de har det og hvor stærkt et bånd de har.

Nu når beslutningen er taget og ferien er købt, glæder jeg mig helt vildt til at komme på ferie. Jeg har boet i Thailand i halvandet år og arbejdede der. Thailand er mit andet hjem føler jeg. Jeg elsker at være der og nyder så meget mine ferier dertil. En af mine bedste veninder Sindie bor der også. Jeg glæder mig vildt meget til at se hende og hendes mand og to børn. Jeg glæder mig til spa og lækker mad. Bare komme væk og få slappet af og få fornyet energi i solen.

IMG_2868

Jeg har boet i Bangkok og det er der vi skal til igen. Siden jeg kom hjem i 2009 har jeg været i Thailand en gang om året. Men sidst jeg var der, var januar 2014. Det var faktisk der jeg fandt ud af, at jeg var gravid med Maggie og måtte ringe hjem til drengene og min familie og sige det. Jeg troede overhovedet ikke jeg var gravid, men det var jo en dejlig overraskelse. Glæder mig helt sindsygt til ferie.

IMG_2741

 

 

16 kommentarer

 • Mimi

  Hvad arbejdede du med i Thailand?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Jeg arbejdede på en international skole på kontoret med marketing og administration 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Du er da for sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Kære Louise – følger jer alle på Insta + blogs, og hvor er du sej! Min mand og jeg har en pige på snart 6 år og en dreng på 3,5 – og jeg har sammenlagt nok være fra dem i alt 10 dage på alle de år, hvor min mand og jeg har haft kærestetid, så NYD DET – og nyd at Maggie så gerne vil være hos drengene, det er kun et tegn på, at I gør det super alle sammen 🙂 rigtig god ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Tusind tak – er meget spændt på det hele og hvordan jeg reagere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida Holm

  Ikke egoistisk i negativ betydning, du skal af sted med fantastatisk øje for Maggie og hendes behov, du ønskes så dejlig og super velment tur., nyd det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Tusind tak – glæder mig og er også nervøs 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Tusind tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Du er så ærlig. Maggie er ikke ligeglad med, om hun er hos dig eller Silas og Johannes. Lad os sige hun er LIGE GLAD FOR AT VÆRE HOS JER3 FORÆLDRE.Så TRYGT OG GODT. Godt for alle, du tager væk og kommer glad hjem med ny frisk energi til gavn og glæde for alle dine kære. Maggie er jo omgivet af så meget omsorg og kærlighed hver dag. Du ønskes en god rejse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Mange tak og det er så rigtig skrevet 🙂 Maggie er lige glad for at være hos dem som hos mig…det er så dejligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Super fedt at du tager afsted og ja selvfølgelig vil du savne Maggie, men nogle gange må man bare gøre noget for sig selv. Jeg tog på 1 uges ferie da min datter var et år, og jeg savnede hende, men det var også dejligt at være afsted. Hun er jo heldigvis I de bedste hænder ❤️ så det er bare med at nyde det. Rigtig god tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Sejt du også rejste 🙂 Tror nogen gange det er rart at komme lidt væk og få fornyet energi, og dermed være 100 % på når man kommer hjem igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Der er en børnepsykolog der har skrevet lidt om det på nettet, at rejse fra så små børn, måske kan du få nogle gode råd med der fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  God ferie :grinning:
  Som mor til 3 ,så synes jeg det fedt du tager afsted.
  Selvom vi mødre, så har vi også brug for alene tid og med de fædre, så er hun i gode hænder :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på creme & tandbørstning