Århus tur/retur

I morgen er det Maggies fødselsdag :)

2738-2534-thickbox_1024x1024

Jubiii i morgen er det Maggies 1 års fødselsdag 🙂 Glæder mig så meget til at fejre hende med hendes nærmeste familie 🙂 Det bliver så hyggeligt. Skal nok tage en masse billeder 🙂

Vi holder morgenfødselsdag, da Silas skal tidligt afsted til Fyn for at spille Grease forestilling.

Tænk at for præcis et år siden lå jeg i de værste smerter og troede jeg snart havde født pga. vestorm. Men det skulle vise sig at blive en meget lang nat og hun kom først ud om morgen kl. 09.27 ved hjælp af sugekop.

Åhh min lille prinsesse – du var alle smerterne værd og jeg kunne ikke ønske mig en sødere og nemmere baby end dig. Jeg elsker dig så højt 🙂  Du er mit et og alt 🙂

IMG_7463

2 kommentarer

 • Christina

  Stort tillykke med hennes første fødselsdag Innen du får sett deg om er hun gått ut av folkeskolen Sånn var det plutselig med min sønn Lucas på nesten 16 år Håper i har hatt en riktig flott dag med masser av kos Klem fra en dansker i Norge som følger godt med

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Mange tak for den søde hilsen. Vi havde den bedste dag og ja vi husker at nyde hende hver dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Århus tur/retur