Billed-Bladets Tv Guld-fest

I am back :)

IMG_9276

Kære alle sammen

Så er jeg tilbage på bloggen og glæder mig til at komme i gang med at skrive igen. Tusind tak for jeres tålmodighed og håber i stadig vil læse med 🙂 Jeg har været væk fra de sociale medier i meget lang tid nu. Men i skal vide, at jeg har det virkelig godt og det har vi alle sammen. Maggie trives i stor stil 🙂 Vi havde bare bug for at trække stikket og være en familie igen og nyde hverdagen i ro 🙂

Efter vores tv-program havde jeg også bare brug for en lang pause til at finde ud af hvad jeg vil med bloggen og min instagram 🙂 Vi har taget en beslutning herhjemme om ikke at poste så meget om Maggie mere. Hun blive større og mere bevidst og hun har ikke selv valgt at være alle vegne på nettet endnu. Derfor kommer vi ikke til at poste så meget med hende.

Jeg har også fundet ud af med mig selv at jeg ikke har lyst til at skrive om os mere dvs. Silas, Johannes, Maggie og jeg, som familie. Jeg vil ikke skrive nu gør vi det, nu ser vi det, nu spiser vi det osv. Jeg vil ikke skrive om hvad jeg ser i bio og hvornår jeg er i Ikea. Altså ingen hverdagsting mere.

Jeg har fremover lyst til, at min blog skal handle om mig og mine tanker og følelser om forskellige emner. Jeg elsker at skrive, men vil kun skrive når jeg har noget på hjertet, og ikke fordi jeg føler at nu skal jeg skrive om et eller andet random.

Jeg har lyst til at bloggen kunne blive en slags debat forum, hvor alle kan byde ind med tanker, erfaringer osv. Jeg vil gerne tage nogle emner op og så kunne det være ideelt hvis andre også bød ind, og vi kunne have en dialog og andre kunne nyde godt af alles erfaringer 🙂 Jeg glæder mig til at starte og så kan i også mere se hvad det kommer til at gå ud på 🙂

Håber i stadig er med mig selvom bloggen bliver noget anderledes 🙂 Min instagram vil fremover stadig handle om hvad jeg laver til hverdag, så der kan i også følge med 🙂

Håber vi sammen kan skabe en mors univers 🙂

18 kommentarer

 • jimmi

  det vigtigste er nu at i alle har det godt og trives i jeres lille dejlige familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Eftersom at Silas jo uden tvivl er den biologiske far til Maggie, er jeg lidt nysgerrig på at høre, om Johannes er den biologiske far til jeres søn? Uanset hvad ligner begge børn i hvertfald dig utrolig meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Hej Louise. Vi er et par elever i en 7. klasse som skal lave en fremlæggelse omkring regnbuefamilier! Det ville glæde os hvis du er interesseret i at svare på et par spørgsmål. Du må meget gerne skrive en mail til mig på nynnekj@gmail.dk
  God dag til dig:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jena Christensen

  Hej Louise 😊
  Det er helt forståeligt at du vælger at holde dit privatliv i fred. Vil følge din blog, helt sikkert. Ps: sjovt lige at løbe ind i dig i toget i eftermiddags 😊 Hilsen “hende der mindede dig om, at nu var det Husum station” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Kommer der ikke snart noget aktivitet? Blev så glad da jeg læste, du var tilbage 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernilla

  Kære Louise synes det lyder spændende, med din nye blog. I som familie skal gøre det i synes er bedst for jer. Har selv børn og kan sagtens sætte mig ind i beslutningen om at skåne Maggie lidt. Ønsker dig og din kære familie det godt og spænd på hvilke emner du kommer med eller blot tanker👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Fedt du er tilbage. Men øv hvor er jeg ked af ændringerne – jeg elskede at læse om jeres skønne familie og din hverdag generelt 😊❤️ Men du skal jo gøre det, som du har det bedst med. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Det lyder da kedeligt – ligesom denne l-a-n-g-e pause.
  Tror du, at dét at være blogger er dit gebet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Hej Ulla. Hvis du synes det lyder så kedeligt, så kan du jo bare lade være med at følge med. Tænker at man helt sikkert godt kan blogge selvom det ikke er hver dag. Hvis det irriterer nogen, så må de jo også bare lade være med at gå herind.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Så fedt du er tilbage 🙂 og glæder mig meget til at følge dig og dine tanker… Dejligt at hører at I alle sammen bare har det super godt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Det lyder spændende. Glæder mig til at finde ud af hvad du vil skrive om. Forstår godt din beslutning. 😊👍👍🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Super godt skrevet. Stor respekt herfra. Glæder mig til at se hvad der kommer af emner og tanker 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Louise.
  Rigtig fin og forståelig beslutning💗 Bliver spændende at følge din blogs udvikling! Knus Maise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Respekt… mister du følger jamen så pyt.. dejligt at høre du siger fra. Og gør hvad du har lyst til. Og helt lade være med at nævne Maggi..tror jeg ikke du kan 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Louise 😄 Er glad for at du er tilbage både på bloggen og Instagram 🙂 hvor end jeg elsker at læse om jeres hverdag ikke mindst alle jeres skønne billeder af jeres skønne datter , så har jeg stor forståelse for jeres valg ,, 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Louise
  Glæder mig til at læse med 😍 Har forståelse og respekt for de beslutninger du har taget!
  Kh Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Du er en guldklump og læser selvfølgelig med glæde stadig med. Glæder mig til at se hvad der kommer til at ske og dejligt at læse at du har det godt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helen

  Louise du er et skønt og dejligt menneske ❤ Jeg tænker det er en fantastisk beslutning og jeg vil se frem til at læse dine indlæg 😊😊 Knus fra mig😙

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billed-Bladets Tv Guld-fest