Endelig :)

Glæder mig til i aften :)

Logo til print

Jeg har glædet mig længe til denne dag af mange grunde.

Det er knæk cancer uge og derfor skal Johannes i Vild med Dans studiet og sidde i call centret og tage imod opkald fra folk der vil donere til kampagnen Knæk Cancer.

Silas skal i studiet for at danse med en pige, der har kræft tæt på livet, i et indslag der også indsamler penge til Knæk Cancer. Og jeg skal også med. Jeg har fået billet til at se showet og jeg skal derind med min mor.

Jeg glæder mig helt vildt til at dele denne aften med min mor.

fb_default

Alle kender nogen der har haft, eller har kræft, eller de selv har en eller form for kræft. Det er den værste sygdom og det gør så ondt når den rammer. Jeg har selv haft kræft tæt på livet. Min mor har haft brystkræft i begge bryster og 5 år senere havde det spredt sig til hoften. Hun er heldigvis helbredt i dag og har det så godt. Men det er langt fra alle hvor det har en lykkelig slutning. Det gør så ondt når ens nærmeste bliver ramt og man kan bare se hjælpeløst til mens den ramte kæmper sig igennem et forløb. Man kan kun støtte og være der for personen alt hvad man kan.

I vores familie har vi været hårdt ramt af brystkræft og min mormor og oldemor er døde af brystkræft. Samt andre familiemedlemmer har også haft brystkræft. Det er så forfærdeligt og jeg sidder med tårer i øjnene, når jeg tænker på hvor mange familier denne sygdom har ødelagt. På grund af vores historik med brystkræft går jeg selv til tjek på Rigshospitalet en gang om året og er sat i gruppen høj risiko. Rigshospitalet har det sødeste personale og de tager sig så godt af en når man kommer til tjek. Jeg føler de er der for mig, holder øje med mig og tager sig af mig 🙂

Jeg kun opfordre alle til at støtte op om og denne kampagne, som jeg allerede ved lagt de fleste gør, så vi kan få endnu flere penge på forskningsområdet og dermed finde en kur til at helbrede.

Jeg glæder mig til en sjov aften i Vild med Dans studiet med min mor, Silas og Johannes, samt til at se alle jeg kender derinde. Jeg glæder mig til et flot og fantastisk show, hvor der forhåbentligt bliver samlet en masse penege ind til Knæk Cancer. Bagefter tager vi ud og får nogle drinks, så det skal nok blive rigtig festligt 🙂

8803159-20140912-233001-L-1000x666we

4 kommentarer

 • Enig med Kate. Altid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate

  Kæreste Louise. Åhhh hvor jeg gad være sammen med jer iaften….osse
  Dejligt at du skal dele aftenen med din mor. Hils Ulla rigtig mange gange og giv Maggie et ekstra kys fra farmor I Jylland ❤ kærlige tanker og hilsner herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Jaa bare du var med – Glæder mig til snart at se dig 🙂 kys

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig :)