Den vildeste weekend ever :)

Endelig fremme ❤️

image

Efter en 18 timers lang rejse med mellemlanding i Dubai, er vi endelig nået til Bangkok, Thailand. Vi er, mine venner Anja, Andy og mig. På øverste billede er det mig meget meget træt ombord på flyet.

image

Vi fløj med Emirates, som jeg ikke har prøvet før, men det var super lækkert med virkelig god service. Vi fløj med det nye kæmpe fly Airbus A-380, som var en ret smooth fornøjelse og en næsten lydløs motor. Jeg sov dog næsten hele vejen kun afbrudt af måltider – jeg skulle ikke gå glip af maden haha 🙂

image

Om morgen samme dag vi rejser, er dog en ret hård morgen. Jeg glædede mig virkelig til at rejse, men havde også svært ved at skulle forlade Maggie. Alt gjorde ondt og rev inden i. Maggie sov hos mig og vi havde en dejlig hyggelig morgen og kl 9.30 kom hun i vuggestue og spænede ind på stuen med 5 andre børn til rytmik, mens hun vinker og siger hej hej 🙂 Jeg små tudede hele morgen og det gjorde faktisk Maggie blev lidt urolig, så der var ingen grund til at holde hende hjemme længere tid for min skyld. Hun blev så glad i vuggestuen, da hun så hun skulle have rytmik 🙂 Da jeg afleverede hende tudede jeg også i bilen på vej hjem igen. Men så blev det ok og jeg kunne komme afsted til lufthavnen.

Nogen er blevet lidt forarget over jeg kan finde på at rejse fra min 17 måneder gamle baby. Men jeg rejser fordi jeg virkelig trænger til at komme lidt væk efter et hårdt år og få fornyet energi og dermed være en bedre mor overfor Maggie. Jeg er i den situation, at det kan lade sig gøre i vores familiekonstellation, at hive stikket ud en uge, uden at skulle bryde Maggies daglige rutiner. Pga den måde vi deler Maggie er det kun et par ekstra dage vi skal undvære hinanden end hvad vi er vant til. Jeg glæder mig dog til Maggie bliver stor nok til, at kunne få mere ud af, at rejse langt og så skal hun med til Thailand, som jeg føler er mit andet hjem efter jeg har boet her. Jeg har altid rejst meget fordi min mor var stewardesse og jeg har nydt det så meget den mulighed jeg fik. Jeg håber jeg kan give Maggie den samme mulighed, at vi kan rejse verden rundt og opleve ligeså meget som jeg gjorde med min mor 🙂 Jeg elsker at rejse og lader virkelig op og får fornyet energi når jeg er afsted 🙂

image image

Efter vi kom til hotellet cirka kl 14, pakkede vi lidt ud og gik til poolen og solede og blev varmet igennem 🙂 Det var så dejligt 🙂

image

image

Til aften var vi ude og spise sushi med min veninde, der bor i Bangkok med sin mand og børn. Det var så hyggeligt og det bedste at se dem igen 🙂

I morgen står den på træning, sol og spa med Sindie…trænger så meget til skrub og en olie massage. Min krop er helt smadret for tiden :))  Jeg kan slet ikke vente. Det er det jeg har glædet mig så meget til. At kunne få slappet ordentlig af med bøger, sol, pool, god mad, massage og bare nyde en ferie 🙂

image

 

 

 

 

 

14 kommentarer

 • Nina

  Maggie my har trods dit fravær flere forældre hjemme end mange børn kan prale af. 😉 så jeg slår mig til hæren der siger at du skal chille og hygge dig i skønne Thailand. 😉 god tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god ferie nyd den ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Maggie er mere end stor nok til at undvære mor. Det tager hverken du eller hende skade af…tvært imod. Det er så skide sundt at savne og det trænger alle til ind imellem.
  Jeg gik egentlig ind på din blog fordi jeg følger med i jeres tv serie:)
  Pas på at ham Silas ikke styrer dit liv. Du virker så ægte, varm og godhjertet…lad ikke nogen udnytte det. Jeg håber inderligt, at du snart møder manden i DIT liv, og at I skaber jer et liv….et andet sted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Nyd din ferie i fulde drag✈️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Du skal ikke have dårlig samvittighed, for du ved, at Maggie er i gode hænder.
  Hun bliver glad over at få en frisk og vel udhvilet mor hjem igen.
  Nyd din ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta Elm

  Kære Louise
  Det bedste du kan gøre for Maggy, er at passe rigtig godt på hendes mor . Nyd du ferie med god samvittighed .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta Elm

  Kære louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte L B

  Kære Louise.
  Kan godt følge dine tanker, men glæd dig over du har muligheden for at kunne “tanke op”. Det er så vigtigt at huske sig selv!
  Nyd dit frirum, pas på dig og rigtig god ferie ønskes du med knus og kærlige tanker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariann korfitz Esbensen

  Kære Louise. Rigtig god ferie håber du vil nyde den rigtig meget. Skønt at komme ned i varmen fra det kolde Danmark.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Nyd din ferie.
  Selvfølgelig vil du savne maggie, alt andet ville være mærkeligt.
  Men glem hvad andre siger, INGEN ville stille spørgsmålstegn, hvis det havde været Johannes eller Silas der var taget afsted.
  Feriehilsner susan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Kære Louise
  Rigtige god ferie til dig… Du fortjener så meget
  En dejlig ferie med alt hvad der høre til ☀️☀️
  Din dejlige datter hygger sig da max. Med sine fædre & resten af hendes familie. I gør det så godt alle 3. – Så flot at, I deler jeres privatliv med resten af dk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Rigtig god ferie Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ingen grund til dårlig samvittighed. Maggie er i gode hænder og du fortjener en ferie hvor batterierne bliver ladet op. Det har vi alle brug for ind imellem men mange af os er ikke så heldige at det kan lade sig gøre. Du er heldig, nyd det i fulde drag .
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Rigtig god ferie Louise, lad folk tænke hvad de vil. Jeg tror på du gør det eneste rigtige for dig selv og Maggie. Nyd ferien, få ladet batterierne op og vend hjem med fornyet energi, det er dig vel undt. Kærlig hilsen en stor fan af dig og din dejlige familie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den vildeste weekend ever :)