I am back :)

En Ny Begyndelse

Jeg elsker ordene en ny begyndelse.

Nogle gange kan man have en dum dag, og så kan man altid sige: “i morgen kan det kun blive bedre. I morgen er en ny begyndelse”. Man har altid mulighed for at lave en ny begyndelse i sit liv og ændre på noget, man ikke bryder om. Man kan starte forfra og det kan man altid gøre. Man har mulighed for at gøre dagen i morgen endnu bedre end i dag, ved at gå en ny retning.

Dette er hvad jeg har tænkt mig – at starte forfra med at blogge. Jeg synes ordet blogge er et lidt sjovt ord. Når jeg tænker på en blogger, så tænker jeg på en person der skriver om sit liv og oplevelser og om alt hvad der sker i deres liv. Det er ikke helt det jeg har tænkt mig. Da jeg skrev for nogle år siden var det om mit liv og om vores familie. Det elskede jeg. Men jeg har ikke lyst til at vende tilbage til det.

Jeg har i et år nu haft lyst til at skrive igen. I starten tænkte jeg, at det var der ikke tid til med job og to små børn. Men følelsen blev stærkere og stærkere og nu kan jeg ikke ignorere lysten mere. Jeg må bare begynde igen og dette sker altså nu. Det er en sjov følelse at have trængen til noget så kraftigt, for hvorfor ville jeg skrive? Hvad vil jeg skrive om? Jeg stoppede mig selv mange gange pga. følelsen frygt. Hvad hvis der er igen der gider at læse med? Hvad hvis folk synes det er dumt og åndsvagt det jeg skiver? Men heldigvis vandt lysten over frygten og jeg tror, at jeg har behovet for en slags dagbog. Det bliver min dagbog om min tanker og følelse omring forskellige emner der rører mig. Ting jeg tænker over i hverdagen og som jeg har lyst til at reflektere over. Jeg tænker, at i også kan dele jeres meninger, holdninger og erfaringer, hvis i har lyst. Dette er livet og verden gennem mine øjne.  Jeg tror på, at jeg er på en rejse om at lære mig selv bedre at kende, og dette er en del af min personlige udvikling. Ved at skrive, kommer jeg tættere på at finde ud af, hvem jeg er.

Jeg har allerede lært, at jeg er spirituel og jeg elsker alternative behandlinger. For et stykke tid siden blev jeg kontaktet af en pige der hedder Ann Sofie. Hun skrev og tilbød mig en chakra rensning, der skulle gå ind og afbalancere krop og sind og finde ud af om der er ubalance. Hun ville bruge krystaller, healing og englekort. Jeg har ikke prøvet krystaller før, men jeg er meget stor fan af healing og englekort. Jeg blev helt vildt glad for tilbudet og følte mig meget heldig, for de sidste to år har været en stor prøvelse, så jeg tænkte at jeg helt sikkert godt kunne trænge til noget balance igen. Da hun bor i Århus passede det med at jeg kunne få en behandling en weekend, hvor jeg alligevel skulle besøge Johannes familie med børene.

Da dagen endelig kom og jeg mødte Ann Sofie, blev jeg mødt af den fineste sødeste pige. Hendes klinik/lejlighed havde den bedste energi og der føltes varmt og rart. Jeg følte mig med det samme godt tilpas. Jeg reagerer meget på energier og kan mærke andres energi lige med det samme. Hvis der ikke er en god energi, føler jeg mig ikke tilpas.

Vi startede med, at jeg skulle spørge englene via kortene, hvis jeg havde noget jeg gerne vil have svar på. Det første der kom til mig og det jeg spurgte om, var om jeg skulle skrive igen.

Ann Sofie spurgte og jeg trak et kort. Jeg trak perfekt timing. Der var ligesom ingen tvivl i det kort. Jeg var så i tvivl om jeg skulle åbne en ny blog eller forsætte på min gamle blog. Ann Sofie spurgte om jeg skulle åbne en ny blog og kortet jeg trak var nej. Det var igen et meget klart svar. De andre kort var omkring mit helbred og omkring det at jeg gerne vil tabe mig og tilbage til min gamle form. Kortene jeg trak var bedre helbred og helbredelse. Dette gjorde mig så glad og jeg kan selv mærke tiden er ved at være rigtig til, at jeg kan komme tilbage til min gamle krop. Dette har været en meget lang frem og tilbage process. Men fremtiden byder på bedre helbred.

Bagefter skulle min chakra heales. Jeg elsker at blive healet, men har også hørt mange fortælle at de ikke tror på det eller ikke kan mærke noget.

Under healingen brugte Ann Sofie krystaller, som hun placerede på mig.

Krystallerne skulle hjælpe med at finde mine ubalancer, rense dem og få mig tilbage i balance. Det er den vildeste følelse at ligge og modtage healing.  Jeg var i en slags trance hvor jeg hverken sov eller var vågen. Jeg var bevidst, men alligevel så følte jeg, at jeg var langt væk. Alle der kan komme til Ann Sofie i Århus, burde gøre det, Der var den dejligste følelse af lethed og tilpashed i min krop bagefter. Jeg var så glad og er stadigvæk og føler mig i bedre balance end jeg har gjort i lang tid. Det var så dejligt og jeg var helt høj efter. Det var virkelig forkælelse af min sjæl og sind. Jeg ville ønske jeg kunne modtage healing hver dag. Jeg føler der er flow i min krop igen og den bedste energi.

Efter behandlingen følte jeg pludselig der var mange flere ting jeg vil spørger kortene om, men jeg skal heldigvis mødes med Ann Sofie igen og jeg kan slet ikke vente. I kan også møde Ann Sofie på: http://www.anbia.dk

Behandlingen gjorde jeg så meget mere klart og jeg er nu på endnu en spændende rejse med at få balance i min krop og sjæl, dels ved at skrive igen, og finde den bedste udgave af mig selv. Jeg tror på, at der er en mening med tingene og det var meningen Ann Sofie skulle hjælpe mig videre i mit liv og få mig til at tage det næste skridt. Jeg er så taknemmelig.

Jeg glæder mig til vi skrives ved.

Knus

P.S. Min blog er der ikke rørt ved siden 2016 med hensyn til designet. Dette er ikke noget jeg vægter super højt, da jeg bare har lyst til at skrive. Dog vil jeg se på, om der er noget jeg vil kunne forbedre, så den bliver pænere og mere up to date. Min blog vil nok aldrig blive super visuel. Jeg vil aldrig komme til at lægge de der super lækre billeder op. Jeg ved slet ikke hvordan man gør. Mine billeder bliver mere almindelige, så det håber jeg er ok. Jeg lader de andre professionelle fotografer og designere lave de lækre billede blogs, som de er mega gode til 🙂

 

 

3 kommentarer

 • Tina Koch

  Wau søde 😘 og UPS jeg er først kommet på din blok nu
  Men hvor skriver du godt🍾👏👏👏👏👏👏
  Tak for af du er startet igen ❤ og tak for dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du er et skønt menneske. Jeg er glad for, at du gør lige præcis det du gør. ❤️ God vind fremover, jeg glæder mig til at følge med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina D

  Velkommen tilbage. 😘 og god jul til dig og dine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I am back :)