Pressedag :)

En dejlig lørdag aften i vente

Glæder mig til en dejlig lørdag aften med min skønne veninde Tina 🙂 Vi skal mødes lige om lidt og spise noget god mad og så videre i bio og se Joy. Glæder mig rigtig meget for har hørt en masse godt om den 🙂 Tror det er en rigtig feel good film 🙂

Glæder mig til at koble af efter en laaaang arbejdsdag. Efter pressemøde kl. 13 – har jeg arbejdet på mit normale job til nu, så er lidt træt. Det bliver dejligt bare af kunne slappe af resten af aften i godt selskab, sladre, spise god mad, sodavand, slik og popcorn 😉

image

1 kommentar

  • Estoy entusiasmado de encontrar webs donde leer informacion tan necesaria como esta. Gracias por aportar este post.

    Saludos

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pressedag :)