Endelig fremme ❤️

En dejlig dag hvor jeg bare nød

Først og fremmest tusind tak for alle jeres søde hilsner omkring min ferie. Det er så dejligt at læse dem og de varmer 🙂

image

På denne ferie har jeg lavet en aftale med mig selv om træning hver dag. Der er et så lækkert fitness rum her og min veninde er totalt fitness fanatiker, så det er dumt ikke at udnytte det og få nogle fif af hende med på vejen 🙂 (Personlig træner rocks 🙂

grande-centerpoint-terminal21-6

Vi står op kl. 8 og så ned og træner. Det er mega hårdt og vi kamp sveder, men så er dagen ligesom i gang. Tror det hjalp med at komme hurtigere ind i døgnrytmen, at vi tvang os selv til at stå tidligt op og komme i gang. Vi kunne sagtens have blevet i sengen og sovet videre.

image

I går kom jeg endelig i spa, med min veninde Sindie, som bor her i Bangkok. Det var så tiltrængt. Vi fik en times scrub og en times olie massage. Det var så lækkert og føltes så godt i kroppen bagefter. En rigtig zen oplevelse. Sindie og jeg havde et parrum, så vi kunne catche op imens, men jeg faldt også lidt i søvn undervejs…haha. Jeg fik rigtig løsenet op i kroppen. Det er så billigt med massage og spa her i Thailand, så det er helt sikkert noget jeg gør igen, inden vi tager hjem 🙂

image

Efter spa mødtes jeg med Andy og Anja igen og så var det bare rundt i shopping centrene og kigge, har ikke købt noget endnu dog. Men deres centre er så vilde herover. Så flotte og de fedeste butikker. Der er alle slags butikker, i alle prisklasser. Det kan overhovedet ikke betale sig at købe de dyre mærker her, som Chanel, Gucci osv, men de amerikanske mærker er meget billigere end i Danmark. Og så er der altid en eller anden form for udsalg, så det er jo dejligt. Kan bedst lide at shoppe udsalg, så føler jeg, at jeg får meget mere for pengene. Det har jeg lært af min far 😉

image

image

image

Savnet til Maggie er stadig til at holde ud, og i går aftes sent min tid kunne jeg facetime med dem derhjemme og også Maggie 🙂 Det var så dejligt at se hende igen. De er så søde til at sende billeder og opdatere. Hver gang Maggie så mig på skærmen, kyssede hun skærmen og vinkede. Det var så sødt og mit hjerte smeltede helt. De sagde jeg fik mange flere kys end hvad de gjorde 🙂

image

Jeg er så glad for, at jeg tog på denne ferie. Jeg nyder det virkeligt, Og det er bare rart at komme lidt væk fra det derhjemme og finde mig selv igen 🙂 Og efter alle jeres hilsner om at Maggie sagtens kan klare det, så slapper jeg endnu mere af og giver mig selv lov til at nyde det 🙂 Tiden går også mega hurtigt og før jeg ved af det, er jeg hjemme igen 🙂

8 kommentarer

 • Ꮤith havin so much content do you ever run into any іssues of ρlagorsm oг copyright violation? My blog has a lot of uniգue
  content I’ve either authored myself oг outsourced but it аppears
  a lot of iit iss popping it up all over the web without my permission. Do you know any methoԁs to help stop content from being ripped off?
  I’d truly appreciate it.

  Here is my webpage … agen slot kbo77 terpercaya

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Hvor er det dejligt at læse om, at du nyder det derovre. Det er så velfortjent.
  Og hvor er du sej, at du træner og ikke bare slapper af hele tiden, for det lyder jo helt fantastisk altsammen..
  Fortsat god ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi

  håber man kan sige tilykke med barn nummer 2.
  hvor er det bare dejligt for jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kære Louise
  Så fantastisk at følge dig og bedst af alt du er så hudløs ærlig .. tager virkelig hatten af for at i er så gode eksemplarer på hvordan familielivet kan fungere uden at det behøver være én mor og én far.
  Blive endelig ved med det du gør, og så er du verdensmester i at gi et smil på læben,
  Fortsat god ferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Louise
  Synes du er sej og selvfølgelig har du også brug for lidt dig selv tid, det er da kun naturligt og det handler ikke om Maggie men om dig! Vil ønske jeg havde modet til at tage afsted alene, du er for sej og dejligt at læse at du nyder det i fulde drag, har du nogensinde været på Baiyoke sky?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Kæreste Louise – nyd det! Efter gårsdagens afsnit fik jeg det helt dårligt, og jeg er glad for, at du giver lidt slip og lader dig selv få denne tur – Maggie har jo nogle fantastiske fædre til at hygge om hende, mens du er væk, så nyd det, lad op og husk dig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene_695@msn.com

  Hvor dejligt at Maggi skal være storesøster, hjertelig tillykke ❤️✔️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene_695@msn.com

  Hvor dejligt at Maggi skal være storesøster, hjertelig tillykke ❤️✔️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig fremme ❤️