Min graviditet med Maggie My

Det bedste til Maggie

Da jeg var lille brugte mine forældre stofbleer til mig med lanolin uldunderbukser uden på. Det gjorde man dengang, selvom den første alt-i-et-ble med selvklæbende snipper blev introduceret og var det nyeste indenfor bleudvikling i 1982. Jeg har fået fortalt, at det var et værre arbejde med de stofbleer. De skulle vaskes i en uendelighed og uldunderbuskerne skulle lægges i blød natten over, for de måtte ikke komme i vaskemaskine pga. det var uld. De holdt hellere ikke tætte sagde min mor. Alt rendte ud og var frygteligt. Da min lillebror kom i 1985, gad mine forældre ikke det pjat mere og brugte normale bleer til ham…hehe 🙂

IMG_7514

Ligner vi ikke hinanden Maggie og jeg? Samme bekymret udtryk i øjnene..haha 🙂

Da Maggie blev født havde jeg aldrig skænket det en tanke at bruge stofbleer. Jeg vil bruge almindelige engangsbleer og jeg fandt faktisk hurtig mit ynglingsmærke, nemlig Libero. Jeg har faktisk altid brugt Libero til Maggie, og da de fungerede fint prøvede jeg aldrig andre mærker. Jeg synes at alle størrelser har passet til hende, og de holder tæt.

Jeg ved der er tusindevis af meninger om bleer, og da alle babyer er forskellige, er det heller ikke alle der eksempelvis kan lide Libero. Det er forskelligt hvad man lige synes passer til ens barn.

Siden jeg blev født og mine forældre brugte stofbleer, for det gjorde man dengang, er der virkelig sket en kæmpe udvikling indenfor bleer. Jeg er så glad for at have fået mit barn i nyere tid, hvor der virkelig er gode bleer på markedet, som man kan stole på, så man ikke skal rende og skifte tøj, lagner osv. og vaske hele tiden. Nu kan jeg bruge tiden mere fornuftigt 🙂

libero-od-touch-s-4-48pcs

Libero er lige kommet med deres nyeste skud på stammen, som jeg virkelig har glædet mig til at teste, når jeg nu er så glad for Libero generelt. Den nye ble hedder Touch og er Libero’s blødeste og bedste ble hidtil. Den er fremstillet i en ny form for materiale, der minder om blød bomuld, som huden kan ånde i, og som skånsomt beskytter barnets følsomme hud. Den giver den bedste beskyttelse mod lækage og har dobbelte, bløde lækage-barrierer, der er effektive, men samtidig skånsomme omkring barnets ben. Den har smidig elastik omkring benene, som giver komplet bevægelsesfrihed og blød og elastisk talje. Den nye lag-på-lag velcrolukning giver en perfekt skræddersyet pasform og så har den en vådindikator der viser, hvornår det er tid til at skifte bleen – smart 🙂

IMG_7510

Maggie på det øverste billede og jeg på det nederste 🙂

Jeg har nu prøvet en hel pakke og vi har ikke haft et eneste uheld. Det er helt vildt. Lige meget hvor meget der er i bleen (og der kan være meget ;)) blive det indenfor. Maggie kan bevæge sig rundt og har faktisk lært at kravle rigtigt i denne weekend. Det vil jeg dog ikke sige var pga. bleen. Men nu kravler hun på knæene. Fantastisk så dygtig hun er, men synes det giver meget røde knæ. Hun kravler, drejer rundt, rejser sig og tumler meget, og bleen bliver på plads og beskytter. Den er virkelig blød og giver ikke rød numse. Jeg vil helt klart blive ved med at bruge denne ble i fremtiden – den er så lækker, hvis man kan sige det om bleer 🙂

 

PRØV NOGET SJOVT HER: Gå ind på dette link og skriv dit navn og det år du blev født og derefter skriver du dit barns navn og det år dit barn blev født. Nu kan du sammenligne hvad der skete da du blev født og indtil det år dit barn blev født. Jeg har også gjort det og det er virkelig sjovt at se, hvor meget der er sket gennem tiden.

 

Læs mere om Libero Touch her

libero-od-touch-s-4-48pcs

Dette er et sponsoreret indlæg 

18 kommentarer

 • Cecilie

  Hej Louise! Jeg har været super glad for gobabygo’s strømpebukser og knæbeskyttere! Bare et tip! Kh. Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Tak for tippet, vil prøvet at finde de ting 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har også altid brugt libero til min datter som nu er tre år og uden ble. (helt vildt som tiden går og de unger pludselig er store og kan alt selv)
  Libero har også altid levet op til mine krav og det er jo det der vigtigst.
  Hold op som Maggie ligner dig. Har egentlig lidt syntes at kunne se lidt af Silas i hende, men hun er jo en tro kopi af dig, den skønne pige. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Hehe ja Maggie har altid været en tro kopi af mig. Det er så mærkeligt at se på hende og se en mini me 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  Jeg har set på Instagram at Gobabygo laver søde strømpebukser, leggins mm. som der er “dutter” på. De skulle afhjælpe problemet med de røde knæ. Bare et tip, hvis ikke du kender til det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Mange tak for tippet 🙂 Kendte ikke til det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Marie Hendriksen

  Jeg fik børn i 1977 og 1979, da var der engangsbleer der hed T-bleer, hvor der var en elastikbuks som skulle på for at holde bleen, DET var luksus dengang. Det er i dag meget lettere med de bleer, der er med velcro/klisterlukning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Ja de bleer vi har i dag er luksus 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Hansen

  Skønne billeder af to dejlige damer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silja

  Hej Louise. Det er muligt både at købe små knæbeskyttere og strømpebukser med ‘dutter’ på knæene de kan være gode på moderne trægulv og klinker – noget andet end da vi havde gulvtæpper som børn, der var det bare lidt lettere (få ting skal være nemmere! Haha)
  God dag til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Der er ingen tvivl om at Maggie ligner sin mor! I ser dejlige ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hej. Selvfølgelig får hun røde knæ, hun er ikke så erfaren ud i at kravle det skal hun ha, om et år har hun blå mærker på benene fordi lysten til at udforske verdenen er større end frygten for at slå sig….. Godt gået Maggie….inden de får set sig om, går du og SÅ skal de til at holde øje
  Skøn tøs iøvrigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Tak og ja hehe det går så hurtigt og de blå mærker bliver flere og flere fordi hun prøver at gå rundt nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hej Louise
  Jeg brugte knæbeskyttere til min søn, da han begyndte at kravle. Det hjalp på de røde knæ

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min graviditet med Maggie My