Den evige bekymret mor

Den bedste tid…

Den bedste tid på året er december – jeg elsker denne måned. Det er den hyggeligste og dejligste måned.

1461301_10153598331550252_531150719_n

Jeg elsker alt ved december undtagen kulden. Den er jeg altså ikke så god til. Men jeg elsker stemningen, hyggen, udsmykningen, maden, alle arrangementerne og nærværet med venner og familie – alt ved hjerternes fest 🙂

IMG_9409-1400x560

Vi er så småt ved at være klar til juleaften men jeg mangler stadig lidt gaver. Derfor har jeg taget en feriedag i morgen torsdag til at nå det sidste. Glæder mig så meget til en mig dag. Starter morgen hos min skønne frisør Betty hos Saco ved Nørreport. Har den vildeste udgroning, så bunden trænger lige til en omgang lyse striber 🙂 Så er jeg også klar til nytårsaften 🙂

IMG_6076

Derefter er det videre ind på Strøget til juleshopping. Glæder mig til alt juleudsmykningen og til virkelig at komme i julestemning.

Jeg elsker at købe julegaver eller bare gaver i det hele taget. Jeg elsker at overraske og se glæden hos andre når de får lige hvad de ønsker sig – især min lillebror. Han er typen der hopper rundt og bliver ellevild når han får gaver. Det er så dejligt at glæde andre. Ved bare ikke hvad jeg skal give Silas og Johannes. Jeg skal give dem en fælles gave men aner ikke hvad?? De ønsker sig ikke noget….Silas har købt min gave – Er så spændt? Han giver de bedste gaver 🙂

f7d9a026-a65b-4278-8de2-aed47b44c11c_christmas-2

Glæder mig til juleaften. Synes jeg har mange aftaler den næste uge, hvilket også bliver super hyggeligt. Men jeg glæder mig til hele dagen den 24, der bliver dejlig med hele familien. Alle vores tre familier kommer og det bliver så hyggeligt. Vi har det så godt sammen og sjovt og der er sådan en dejlig afslappet stemning, hvor vi hygger og tager tingene som de kommer. Ingen stress bare nydelse og være sammen 🙂

jul-gran

 

3 kommentarer

 • Birgitte Hansen

  Håber I får den bedste juleaften. Jeg gad osse godt holde jul med Kate. Hun er et vidunderligt menneske. Som I 3 (4) , som jeg nyder lidt mere på afstand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Så meget varme..kærlighed..sammenhold..venskab der er i jeres familie. Skønt for Maggie og de øvrige børn at vokse. op i. Glædelig jul til jer alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Så meget varme..kærlighed..sammenhold..venskab

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den evige bekymret mor