Rock 'N' Roll Party Queen ??

10 things to get to know me

IMG_1882 post-23637-1189714501

Her lørdag morgen synes jeg det kunne være sjovt at starte weekenden med nogle facts om mig. Jeg har tyv stjålet ideen fra Silas, men tænkte det kunne være meget godt til at lære mig bedre at kende.

Så nu prøver jeg…. 🙂

 

1: Jeg er meget følsom, og faktisk er jeg særlig sensitiv. En side af mig selv, jeg nok har tendens til at skjule lidt blandt mange mennesker, men som især nu Silas er ved at lære at kende 😉

images

 

 

2: Jeg er en håbløs romantiker og elsker alt der har med kærlighed at gøre

Hjerter

 

3: Ligesom Silas er jeg skrækslagne for fugle. Jeg tror det har noget at gøre med da jeg var lille, havde min tante og onkel en undulat. Den fløj altid fri og på et tidspunkt sad den på mit hoved og hakkede. Tror ikke den hakkede voldsomt, men har været vildt bange siden…En anden gang da jeg var lille og i Australien, var jeg i en dyrepark. Her kom en pelikan hen til mig og prikkede med sit næb i min mave. Jeg skreg op…

filepicker-fNhYB13JQAmxJOlWBNm5_Pelikan

 

 

4: Jeg elsker gamle danske film og danstop musik 😉 Jeg er virkelig født i en forkert tidsalder. Alle Dirch Passer film, Piger i Trøjen og de gamle Min Søsters Børn er absolut mine ynglings 🙂

10703 dirch-passer-bolig-aop

 

5: Jeg har redet i 17 år forskellige steder, men stoppede i 2008, da jeg flyttede til Thailand. Elsker heste og alt der har med heste at gøre 🙂 Vil ønske tiden var der til at starte igen 🙂 Gad godt bo på landet og have en stald med et par heste.

heste-til-salg-billede-7

 

 

6: Jeg er fuldstændig vild med lys mælkechoklade gerne noget så simpelt som Marabou 🙂

image

 

7: Make Up og jeg er ikke de bedste venner, så ofte i hverdagen har jeg intet make up på. Jeg kan da godt lægge en eller anden form for make up, der ser nogenlunde ud, men føler bare ikke jeg mester det helt perfekt, og så gider jeg ikke.

tammy-makeup-copyright1

 

8: Elsker sort og sølv smykker – er helt klart en sølv pige 🙂

pZALE1-9542127t800

9: Jeg elsker elsker elsker at rejse og det har altid været en stor del af mit liv. Jeg elsker at opleve kultur. Jeg kommer virkelig i balance når jeg rejser. Prøver at komme udlands flere gange om året, men nu venter jeg til Maggie bliver stor nok, så hun også synes det er sjovt 🙂

banner-travel

 

10: Jeg er allergisk over for alle slags nødder

download (2)


 

14 kommentarer

 • Dorthe No Madsen

  Der mangler vidst lidt ord til sidst. Der skulle stå folk kan virkelig ikke forstå det, men kan virkelig ikke gøre for det…:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe No Madsen

  Bliver altid lidt glad for, at der er andre der ikke kan lide fugle…Mit problem er så stort, at jeg ikke kan sidde udenfor f.eks på en cafe ell.lign og spise, da jeg farer rundt og seriøs skriger og løber rundt, mens min familie sidder og prøver at få dem væk. (de skal altid gå ind under det bord og stol jeg sidder ved) Vi sad engang i Wien i 32 grader og måtte gå indenfor. Så er virkelig ramt. Men folk synes VIRKELIG ikke gøre for det. God jul og tak for en dejlig blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  vi har mange ting til fælles, kan jeg se. Jeg ELSKER bla. også gamle danske film. Jeg bliver endda drillet lidt af venner og familie, fordi jeg kan navnene på næsten alle de store skuespillere fra dengang. Og jeg forsøger ihærdigt at lære mine børn at de gamle Far til fire og Min søsters børn film er ti gange bedre end de nye. :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Hehe godt du lære dine børn om de gamle film 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Så kunne vi godt holde film-aften sammen 😉 Støv på hjernen og de gamle min søsters børn film er absolut mine ynglings <3 (som 25-årig☺️)
  Tak, fordi vi må følge med i jeres liv, som jeg har stor respekt for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Jaa de er bare de bedste film 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanita

  Det er så dejligt at følge med på din skønne blog, og om lille Maggie MY & jeres liv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Det er jeg rigtig glad for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor sjovt! Det er da hyggelig lørdagslæsning – må jeg stjæle idéen? De sidste par år er der heldigvis udgivet flere bøger og dermed sat mere fokus på særligt sensitive. Det har hjulpet mig til at forstå hvordan jeg selv kan bruge det som en fordel i min hverdag.
  Danske film er en af mine store passioner og jeg dem forfra og bagfra. De tryller en dårlig dag god igen – med faren for at man lyder helt Morten Korchs resten af dagen 🙂 Får altid at vide, jeg burde være 80 med den interesse, så er glad for du og Silas står ved jeres 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Jaa bare brug ideen, jeg har jo også stjålet ideen fra Silas 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Har så meget respekt for jer og jeres familie.. Det er så fedt at følge med. Så tusinde tak fordi I lukker os ind 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ewe

  Du lyder jo som en helt i gennem perfekt pige, der har et sundt sind og interesser. elsker selv alt det danske og hader make up, hvis jeg kan undgå det, gør jeg det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rock 'N' Roll Party Queen ??