Jeg har gjort noget meget egoistisk!!!

Update på den sidste uge – Maggies første børnesygdom

Den sidste uge har været lidt mærkelig. Jeg har ingen energi haft overhovedet om aften. Jeg havde ingen overskud til at blogge, selvom jeg har en masse ting jeg godt vil skrive om (elsker at blogge og skrive) 🙂

IMG_8455

Det har været en lidt hård uge for Maggie og dermed også for mig. Maggie har fået skoldkopper – hendes første børnesygdom..åhh vores lille pus. Men heldigvis fik hun dem i en meget tidelig alder og dermed skulle det heller ikke være så slemt for hende. Hun virker faktisk ikke til at være synderlig påvirket af det.

IMG_8527

Hun har haft 3 knopper i ansigtet omkring munden, hvor der har været blære på og de er der lidt stadigvæk. Så hun skal ikke i vuggestue mandag. På kroppen har hun en masse små knopper rundt omkring, men de er små og ingen blære på. Tror heller ikke der kommer blære på, for så var de nok allerede kommet. De er allerede ved at forsvinde igen. Tror vi var ret heldige, at hun havde sådan en mild omgang. Hun klør ikke engang.

Det der var mest hårdt i ugen var, at nu kommer tænderne væltende frem. Det gør bare ondt på hende kan vi se. Om dagen var alting fint, men det var som om smerterne kom om aften. For der kunne hun gå rundt og små græde og have en hånd i munden. Åh det er så synd for hende, for det er så tydeligt hun har smerter pga. tænder.

Det gjorde også at når jeg lagde hende, var det en meget urolig søvn. Hun sov lidt og så vågnede grædende, så hele aften gik med trøst. En aften var hun vågen fra kl. 22 til midnat, hvor hun skreg og græd. Til sidst faldt hun omkuld i mine arme, men så vågnede hun allerede kl. 6 igen og ville stå op. Det ligner ikke Maggie, der gerne sover 12-13 timer om natten. Hvis først natten går galt, så går lurene galt om dagen og så er det en ond spiral. Hun vågnede meget i løbet af natten, og skulle trøstes. Vi fik ikke meget søvn i løbet af ugen.

Siden fredag er søvnen dog ved at være tilbage til normalen igen og hun har fået indhentet en masse søvn – heldigvis. Det er så hårdt at få afbrudt søvn. Man bliver helt skør og det er så synd for Maggie. Vi har måtte bruge lidt børnepanodil, som vi ellers aldrig har prøvet før, men det hjalp virkelig og gav hende ro.

Håber næste uge kommer til at gå meget bedre, så jeg kan få blogget mere 🙂

IMG_8490 IMG_8491

 

7 kommentarer

 • Mimi

  Køb Aftamed på apoteket – det var guld værd, da min pige fik tænder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Puha ja det er altid mega hårdt når de har ondt og er syge. Min den yngste havde mim.50 skoldkopper fordelt i hovedbund, ansigt ( incl. I munden og læbe) og så hele kroppen) så dejligt for maggie at hun slap let hen over det. Men det med tænderne må være frygteligt … Stakkels lille pige

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Ja det er virkelig ikke sjovt med sygdom og når de er utilpas. Det er forfærdeligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ved ikke om I har prøvet, men her er det det eneste der virker når der er tænder på vej.
  Man kan få noget på recept fra lægen, det virker!! Smør nogle gange om dagen og til natten, så giver det nattero

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Det var dejligt at hører at hun næsten ikke har mærket til skoldkopperne… 🙂 her har min datter også lige fået tænder.. 4 styks, så vi måtte også ty til børnepanodil for at hun kunne få ro og sove uden smerter.. Det var nemlig også først om aften at smerterne sådan rigtig kom.. Og så en kold sut hjælper.. Så prøv at smide en sut i køleskabet næste gang hun kan få i løbet af dagen… Og så agurk stave har også hjulpet meget her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjødahl Mahnkopf

   Tusind tak for rådet..Vil prøve sutten i køleskabet 🙂 Mærkeligt at smerterne med tænder først kommer om aften…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har gjort noget meget egoistisk!!!