Om_louise

Hej alle sammen

Velkommen til ”En mors univers”
Jeg hedder Louise Sjødahl Mahnkopf, jeg er 32 år og bor i Brønshøj.
Langt hen ad vejen, lever jeg et helt normalt liv, med et helt almindeligt 8-16 job, som skadesbehandler i et forsikringsselskab, venner, familie osv.
Dog er der lige det, at jeg bor i et hus med 2 fantastiske mænd, Silas og Johannes, som er gift. Sammen har vi vores dejlige datter Maggie My, på næsten 1 år.

Denne blog, har i mine tanker, været længe undervejs. Jeg elsker at skrive, og tænkte derfor at en blog som denne, ville være det rette sted at dele tanker, følelser, ideer, erfaringer osv.
Det vil blive en meget åben, ærlig og personlig blog om mit/vores liv, livsstil, vores datter, familie, hvordan vi gør tingene og hvordan vi får det hele til at hænge sammen – kort sagt mit univers både i medgang og modgang.

Det er ikke altid lige nemt at være 3 forældre, 3 sæt bedsteforældre, og med 2 fædre i rampelyset, skal alt planlægges nøje.
Derfor håber jeg denne blog kan være med til at få skabt en positiv opmærksomhed omkring det at leve anderledes, som vi, og en masse andre gør. At andre kan gøre brug af mine/vores erfaringer, sågar blive inspireret.
Vi har det sjovt, og vores dagligdag er aldrig kedelig.

Jeg håber i vil følge mig og meget gerne kommentere på indlæggene.

Jeg glæder mig til dele det med jer.

KH
Louise